Societat

"Quin bé de Déu de jovent" van ser les paraules amb què l'alcalde va rebre les persones que celebren aquest any el 65è aniversari

Per Anna Fargas

Els cambrilencs i cambrilenques homenatjats amb diversos representants municipals en la recepció feta a l'Ajuntament

Un total de 37 cambrilencs i cambrilenques que celebraven els seus 65 anys van assistir a la recepció que l'Ajuntament els va oferir dissabte al matí. Els assistents van ser rebuts per l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, la regidora de Polítiques Socials i Salut –Maricel Llaveria– i les regidores Mar Roca, Mercè Dalmau i Laura Mellau.

La recepció es va iniciar amb les paraules "quin bé de Déu de jovent" que l'alcalde va dirigir als assistents, que van rebre amb bon humor el comentari. Robert Benaiges va continuar felicitant els assistents pel seu 65è aniversari i els va animar a "gaudir de la vida i a ocupar el vostre temps en allò que vulgueu".

L'Ajuntament va obsequiar els assistents amb un llibre de cuina amb receptes d'alguns dels cuiners més importants del municipi i un altre llibre de paisatges de Cambrils. Per la seva banda les persones que celebraven els seus 65 anys van regalar a l'Ajuntament un rellotge amb una inscripció on es podia llegir "Record de la festa del 65è aniversari 1942-2007". La recepció es va acabar amb un pica-pica al vestíbul de l'Ajuntament.

Festa dels 65 anys

Joan Casas, un dels organitzadors de la festa, va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que les persones nascudes el 1942 ja s'havien reunit per celebrar els 50 i els 60 anys i que ara, pels 65 anys, "hem demanat per primera vegada que l'Ajuntament ens faci una recepció".

La festa del 65è aniversari es va iniciar amb una ofrena de flors a l'ermita de la Mare de Déu del Camí, d'allí els assistents que ho van voler es van dirigir amb el trenet turístic a la recepció de l'Ajuntament, per després anar a dinar al restaurant Rovira, on després es va fer un ball.

Les persones que aquest any celebren el seu 65è aniversari i que van assistir a la festa són les següents: Antònia Albiol Rania, Josep Maria Año Vaño, Maria Bertran Oriol, Joan Capella Capella, Joan Casas Costa, Maria Rosa Costa Costa, Obdulia Cuadrado, Dolors Esteve Montserrat, Josep Maria Ferran Anglès, Joan Maria Fortuny Domènech, Francesc Franc Ferré, Maria Garcia Martínez, Fernando Gallard Figueres, Josep Maria Güell Esteve, Joan Maria Ivern Aleu, Maria del Carme Joan Perelló, Maria del Pilar Llaberia Martí, Teresa Mañé Boronat, Josefa Matas Pijuan, Rafel Mas Vidal, Anton Matamoros Pijoan, Carme Martí Gavaldà, Ernest Mas Coll, Salvador Miquel Martí, Anton Piqué Aguiló, Frederic Pijuan Bardina, Maria Ruiz Ramírez, Mercè Sabaté Porqueras, Maria Lluïsa Sarrà Recasens, Anton Serrano Navas, Josep Serrano Pellicer, Pere Siuró Martí, Francesc Solé Aldomà, Francisco Torrente Fernández i Joan Pedrell Font.

La setmana vinent l'Ajuntament oferirà una recepció a les persones que celebren les noces d'or i a les que celebren 60 anys.

Comenta aquest article