Esports

El Club Bàsquet Cambrils homenatja Esther Neila per la seva dedicació i vinculació al club en les tres darreres temporades

Per Redacció



El president del CBC –Joan Just– fent entrega d'un detall a Esther Neila
La junta directiva del Club Bàsquet Cambrils va organitzar el passat diumenge 11 de novembre un dinar d'homenatge i reconeixement a Esther Neila per la seva dedicació i vinculació amb el club durant les tres darreres temporades.

Esther Neila va ser entrenadora de l'equip sub-25 la temporada 2004-2005, i també va ser entrenadora del primer equip del club durant les temporades 2004-2005, 2005-2006 i la passada temporada 2006-2007.
En la seva segona temporada com a entrenadora titular de l'equip sènior masculí A del Club Bàsquet Cambrils, va portar l'equip fins als play-off d'ascens a la Segona Catalana, mentre que en la seva tercera temporada, l'equip es va quedar a pocs partits per repetir aquesta mateixa fita.

Des de la junta directiva del Club Bàsquet Cambrils se li ha volgut reconèixer no només la seva bona trajectòria esportiva al capdavant del primer equip del club, sinó també la seva implicació personal i la seva total disposició a col·laborar amb el club, tant en l'organització de trofeus, arbitratges i diferents activitats com en ajudar i conèixer els jugadors de les categories inferiors del club.

D'altra banda, tot i que actualment Esther Neila no entrena cap equip del club, sempre ha manifestat públicament el seu vincle amb l'entitat. Per tot plegat, se li va fer entrega d'un detall de reconeixement i record de la seva etapa activa al Club Bàsquet Cambrils.

Comenta aquest article