Meritori empat del Cambrils Club Hoquei a la pista del líder, el Vilanova

Jugada corresponent al partit disputat ahir a la tarda a l'estadi Municipal entre el Cambrils i el Sitges

Territorial Preferent

FC Cambrils 0 - Sitges 3

El Sitges va sorprendre el Cambrils en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal. El primer gol el va fer el Sitges després que el porter cambrilenc refusés el llançament d'un penal. El segon gol es va marcar a l'inici de la segona part quan un davanter del Sitges es va escapolir de la defensa cambrilenca. El tercer gol es va marcar a les acaballes del partit. El Cambrils en cap moment va donar sensació de perill a la porteria del Sitges.

L'equip cambrilenc disputarà el proper partit al camp del Sants.

Primera Territorial

Camp Clar 4 - CF Oleastrum 2

Partit dominat pel Camp Clar que a la mitja part ja guanyava per tres a zero. Samu, en el minut 49, i Martí, en el 89, van ser els golejadors de l'equip cambrilenc. Amb aquest resultat l'Oleastrum se situa tercer començant per la cua, en zona de descens, i amb un total de 7 punts aconseguits.

La propera setmana l'Oleastrum rebrà a casa el Montblanc.

Moment en que un davanter del Mas Pellicer supera el porter del Vilafortuny i centra la pilota per a que un altre davanter marqui el segon gol de l'equip visitant

Segona Territorial

Vilafortuny 0 - Mas Pellicer 3

Derrota del Vilafortuny que va acabar el partit amb vuit jugadors damunt del camp, ja que l'àrbitre va expulsar-ne tres. El Mas Pellicer es va avançar al marcador a la primera part. Quan l'equip cambrilenc tenia més opcions per empatar el partit va venir la primera expulsió d'un jugador, poc abans de la mitja part. A la represa el Mas Pellicer va marcar el seu segon gol i no va tenir gaires problemes per assegurar la victòria.

El Cambrils va perdre davant el Molins de Rei per cinc punts de diferència

Sènior masculí A

CB Cambrils 69 - Molins de Rei 74

L’equip sènior masculí A no va poder oferir ahir una victòria a l’afició que omplia les grades del pavelló, i va caure contra el Molins de Rei per 69 a 74. L’equip cambrilenc va iniciar el partit amb poc ritme de joc, fet que va aprofitar l’equip barceloní per mantenir un resultat molt ajustat durant tot el partit. De fet, el Molins de Rei va marxar al descans amb un punt d’avantatge. En la represa del partit, el CBC va sortir força adormit i el Molins va aconseguir una còmoda renda de 10 punts. En el darrer quart, l’equip de Toti Marsal es va centrar de nou en el partit, i amb un joc molt intens va aconseguir retallar distàncies. Amb el suport del públic, molt entregat, el sènior va iniciar una pressió molt forta en tot el camp, que els va permetre recuperar moltes pilotes i encistellar de manera molt més fàcil, reduint la distància de 14 a 7 punts de desavantatge. A pocs instants de la fi de l’encontre, l’equip cambrilenc ha aconseguit reduir les distàncies a tan sols un punt. Tot i això, en el darrer minut del partit, dues errades en defensa del Cambrils van permetre la victòria de l’equip visitant.

Hoquei

CP Vilanova l’Ull Blau 4 - Cambrils CH 4

El Cambrils CH va disputar aquest diumenge a la tarda el partit amb el CP Vilanova l’Ull Blau a casa d’aquest últim. Tot i ser una pista complicada, perquè els de Vilanova són els primer classificats de la categoria, el Cambrils CH va fer un bon partit que va concloure amb un empat 4 a 4. Pel que fa als gols, Joan Recasens en va fer 3 i Isaac 1. Destacar que va ser un partit molt net, ja que es van veure molt poques targetes, i l’afició va poder gaudir del bon joc.

CFS Mediterrani 6 - La Ràpita 5

Partit força irregular de l'equip cambrilenc, amb moments de bon joc i moments de mal joc, que el rival va aprofitar per posar-se per davant en el marcador a la primera part, amb un marcador d'1 a 3. En la segona part, el Mediterrani va millorar molt el seu joc i va aconseguir donar la volta al marcador, marcant 5 gols més que li van donar la victòria. Els autors de tots els gols van ser
obra de  Carles (2), Alfonso (2), J. Bargalló i Joaquin. Amb aquesta victòria, el Mediterrani surt de la zona de descens de la classificació. El partit serà fora de casa contra el Tecnocasa Vinyols.