Esports

Les reformes a l’Estadi de Futbol podrien començar el proper setembre

Per Lluís Rovira i Barenys

Les pistes poliesportives annexes a l’estadi es cobriran i es tancaran pels laterals
El proper mes de setembre és la data en què, segons el regidor d’Esports, Jordi Savall, començaran les obres de reforma de la tribuna, el bar i els lavabos de l’Estadi Municipal de Futbol. Les obres aniran a càrrec de dues empreses diferents, una es farà càrrec de la construcció del nou bar i dels lavabos, mentre que una altra farà la remodelació de la tribuna.

La pista d’atletisme

També aquest proper mes de setembre es podrien fer els primers moviments de terra per a la construcció de la pista d’atletisme. En aquest sentit, l’alcalde i el regidor d’Esports es van desplaçar, el passat dia 26 de juliol, a la delegació de Finances de la Generalitat per signar el préstec per a la pista d’atletisme. A banda, l’Ajuntament té previst adjudicar les obres de construcció de la pista d’atletisme abans d’acabar el mes de juliol a una de les tres empreses que s’han presentat al concurs. Segons explica el regidor, “un cop adjudicada hi ha un temps d’al·legacions per part de les altres dues empreses. Així doncs, el setembre crec que podríem posar la primera pedra”. Es preveu que les obres de construcció de la pista durin uns vuit mesos, “confio que el proper mes de juny el Club d’Atletisme ja pugui fer els campionats a la nova pista en comptes de fer-los a la gespa de la riera d’Alforja”, va manifestar el regidor d’Esports.

Es farà el tancament a les dues pistes poliespotives annexes a l’estadi

L’Ajuntament ha decidit fer el tancament de les dues pistes poliesportives annexes a l’Estadi de Futbol. Fins ara es preveia només tancar una de les pistes, la que ja té la teulada feta, però, tal com diu Jordi Savall, “ens ho hem replantejat i el que farem és cobrir les dues pistes. Totes dues estaran separades per una mampara desmuntable i en el cas que es vulgui fer un concert podran quedar comunicades”. El regidor calcula que per a la temporada 2006-2007 el tancament podria estar enllestit.

Comenta aquest article