Esports

Finalitza la temporada de raids de muntanya amb la segona posició del Cambrils Raid Team en el Cornudella Outdoor

Per Redacció

Acaba la temporada de raids d'esports de muntanya amb el Cornudella Outdoor Festival organitzat Naturetime Events conjuntament amb la Secció de Muntanya de l'Associació Cultural de Vila-seca que s'ha celebrat aquest cap de setmana amb l'Open Raids Cornudella de Montsant el dissabte 3 de novembre i la Duatló de muntanya el diumenge 4 de novembre.

Més de 100 atletes es van donar cita aquest passat cap de setmana entre les dues proves, i en la que hi van prendre part els equips de Cambrils: el Cambrils Raid Team, que va aconseguir la segona posició i s'acomiadava així amb podi aquest temporada 2007 i el Cambrils Grup Les Barques, que aquesta va haver de conformar-se amb la tretzena posició.

El raid va començar a les nou del matí, amb un sector d'orientació urbana a la localitat de Cornudella de Montsant i que continuava amb un sector BTT que va portar els equips fins al control, on es van haver de deixar les bicicletes i iniciar un trecking d'orientació a peu, on els participants també es van trobar amb una prova especial d'escalada i rapel. Després, es van tornar a agafar les bicicletes fins al pantà de Siurana, on hi havia una prova de canoa i finalitzar la resta del recorregut fins a la meta amb BTT. Poc més de 4 hores van haver d'invertir els equips, posant fi a una temporada força positiva pels dos equips cambrilencs que s'han consolidat a la Copa Catalana de Raids d'esports de muntanya.

Comenta aquest article