Esports

1.264 persones s'inscriuen en les activitats aquàtiques i esportives del Palau d'Esports

Per Redacció

Activitat a la piscina petita, aquesta temporada

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils ha donat a conèixer el número d'inscripcions al conjunt d'activitats i serveis de caràcter lúdic i recreatiu que s'ha planificat per a la temporada d'hivern 2007-2008.

La programació aquàtica, organitzada per trimestres, inclou els cursets de natació de nadons amb 72 inscripcions, els petits (2-3 anys) amb 64 i l'escola de natació (4 a 14 anys) amb 365 inscripcions. Un total de 330 alumnes en horari lectiu participen en la programació aquàtica escolar inclosa dins els continguts curriculars de l'àrea d'educació física en aquest primer trimestre del curs.

El col·lectiu de natació per a adults –tant en iniciació com en perfeccionament– aplega 37 inscripcions, 136 inscripcions en l'Aquamaster (activitat física de manteniment en el medi aquàtic) i la Matronatació (natació per a embarassades) de caràcter mensual i una mitjana de 10 persones, que s'ha mantingut durant tota la temporada. També hi ha gran participació del col·lectiu de la tercera edat amb 223 inscripcions, repartits de la següent manera: 163 inscripcions a l'aiguagim per a la gent gran i 60 inscripcions en la gimnàstica de manteniment.

De la programació esportiva cal destacar el Nadalesport i el Diveresport per Setmana Santa –conjunt d'activitats per l'època de les vacances escolars–, amb una previsió de 60 i 70 inscripcions respectivament. Els balls de saló aglutinen 14 inscripcions i les preparacions físiques pels accessos als cossos especials i INEF s'inicien el proper mes de gener.

Dins les activitats esportives cal contemplar les activitats que tenen una periodicitat mensual, com el tai-txí, amb una mitjana de 10 persones en horari de matí, i 19 inscripcions en el programa de salut i benestar –activitat física per al col·lectiu que pateix fibromiàlgia– iniciat el mes d'abril.

Aquesta temporada també es mantenen el nombre de sessions d'spinning amb un total de 13 sessions, 4 en horari de matí i 9 en la franja horària de tarda.

Així doncs, el volum d'inscripcions totals per a aquest primer trimestre és de 1.264 inscripcions en la programació aquàtica i esportiva.

Pel que fa als abonaments als serveis del Palau d'Esports, hi ha 160 persones amb abonament anual a la piscina, 208 amb abonaments trimestral i una mitjana de  259 amb abonament mensual. L'abonament general té una mitjana de 1.219 persones al mes. El total d'abonaments se situa en 1702 abonaments.

El flux d'usuaris setmanals es xifra en 2.966 inscrits a les activitats i serveis que l'Àrea d'Esports organitza al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article