Esports

L'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja viatja a la Bretanya francesa per crear una associació nàutica europea

Per Redacció



Joan Albert Campos i Joan Carbonell durant la seva visita a la Bretanya francesa
En les darreres setmanes l'Estació Nàutica Salou - Cambrils -Mont-roig / Miami Platja ha col·laborat en dues accions importants relacionades amb els viatges de prospecció.

D'una banda, l'Estació Nàutica, juntament amb Turisme de Catalunya, l'Associació Catalana d'Estacions Nàutiques i la resta d'Estacions Nàutiques de Catalunya van estar visitant durant quatre dies la Bretanya francesa per tal d'intercanviar experiències i veure altres formes de gestió de les estacions nàutiques franceses. De l'Estació Nàutica van anar el nou coordinador, Joan Carbonell i el tresorer de l'entitat, Joan Albert Campos que a la vegada és el president de l'Asociación Española de Estaciones Náuticas. Una de les actuacions més importants del viatge va ser l'establiment d'un acord entre Frace Station Nautique i l'AEEN per tal de crear una Associació Europea d'Estacions Nàutiques.

D'altra banda, l'Estació Nàutica juntament amb els patronats de turisme de Salou, Cambrils i Mont-roig del Camp van acollir durant tres dies una delegació del municipi gallec d'A Illa d'Arousa que va venir per conèixer i aprendre com es gestiona l'Estació Nàutica en l'entorn juntament amb el turisme, la nàutica i la gastronomia de la zona. Una de les accions acordades és començar a treballar en un projecte d'intercanvi d'alumnes o esportistes per fer estades culturals i/o esportives.

Comenta aquest article