Societat

Carme González ofereix una sessió de contes de por per als més petits a la Biblioteca Municipal

Per Berta Ruiz

Carme González davant del públic assistent a la sessió de contes de por que es va fer ahir a la tarda a la sala d'actes de la Biblioteca

La Biblioteca Municipal va engegar ahir a la tarda un cicle de contes de por per als més petits. La sessió que va anar a càrrec de Carme González es va fer a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran i de la Biblioteca Municipal, davant d'un públic molt menut, acompanyats de pares i mares.

Moments abans d'iniciar la seva sessió, Carme González va explicar a Revista Cambrils Diari Digital alguns detalls de la trobada, que en principi s'havia plantejat per a un públic adolescent i adult, "amb unes històries força impactants i amb pors molt simples, però que afecten molt". Per aquest motiu, la contacontes Carme González va haver de modificar la seva sessió per dirigir-se a un públic molt més petit, i explicar uns clàssics de por "molt més suaus, tot i que els nens d'avui en dia estan acostumats a veure sang o a matar monstres amb la consola de jocs". Tot i això, Carme González afirmava, que "no és el mateix, perquè la sensació de por, quan es narra és molt més gran que la por visual. Es creen molts silencis i alguns espants, fent tons de veu diferents, i sobretot ambientant molt l'espai on passen els contes, per a que la gent pugui veure realment allò que li estàs explicant i què li passa a aquell personatge en aquella història. Que s'ho imaginin i que ho vegin".

D'altra banda, la propera setmana, el dilluns 29 d'octubre a partir de dos quarts de set de la tarda, la Biblioteca Municipal organitzarà una nova activitat. En aquest cas, serà un taller per aprendre a escriure missatges curts de mòbil en català, que anirà a càrrec de Carles Alcoy. Per aquesta activitat, dirigida als més joves, caldrà portar el mòbil.

Comenta aquest article