Esports

Els cambrilencs Martí Capdevila i Xavier Guardià fan pòdium en la regata Mediterrània Hobbie Fun

Per Redacció



Imatge de la regata de catamarans disputada entre Amposta i Calafell
El passat diumenge 14 d'octubre es va posar punt i final a la regata de catamarans Mediterrània Hobbie Fun, entre Amposta i Calafell. Només tres embarcacions, d'un total de dotze, van poder finalitzar l'aventura sense ajuda de l'organització i quatre embarcacions van haver de ser remolcades en l'últim moment per falta de vent. La resta de les embarcacions inscrites van haver de retirar-se per diferents problemes durant la regata.

Els guanyadors de la regata, que feia 16 anys que no se celebrava, van ser Paco Cernuda i Beto Torné de Calafell amb un temps de 13 hores i 12 minuts, seguits per Salvi Postigo i Álvaro Barba amb un temps de 13 hores i 23 minuts i la tercera posició va ser per als cambrilencs Martí Capdevila i Xavier Guardià amb un temps de 14 hores i 50 minuts.

La regata es va dividir en tres etapes, amb parades a l'Ampolla i Mont-roig del Camp, que van ser força dures, a causa dels vents molt canviants. En la primera jornada entre Amposta i l'Ampolla, els participants en la regata ja van poder evidenciar que es tractava d'una prova amb una navegació molt tècnica i amb un onatge de gairebé 2 metres.

La segona jornada va estar marcada per un fort vent que va permetre els regatistes navegar entre l'Ampolla i Mont-roig del Camp en poc més de dues hores.

Finalment, la tercera i última etapa es va caracteritzar pel poc vent, i la tècnica i l'experiència va marcar les diferències entre els equips.

L'organització de la regata i l'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja ja estan treballant en l'organització d'una nova regata de cara al 2008.

Comenta aquest article