Informació general

La Residència Costa Mediterrània celebra el seu 16è aniversari amb tres dies d'activitats

Per Judit Pinazo

La coral Els Jubilats de la Granja van posar punt i final als tres dies de celebracions del 16è aniversari del centre

El passat dilluns 15 d'octubre la Residència Costa Mediterrània, situada al camí del Corralet, va fer 16 anys des de la seva posada en marxa. Per celebrar-ho, durant aquesta setmana s'han realitzat diferents activitats per commemorar aquesta data. De fet, cada any a partir del 15 d'octubre s'organitzen diferents activitats per celebrar l'aniversari del centre.

Les activitats festives es van iniciar dilluns a les 12 hores amb el pregó a càrrec de la regidora de Polítiques Socials i Salut, Maricel Llaveria. El mateix dia els interns del centre, prop de 80, van poder gaudir d'una tarda de cine amb la pel·lícula El padrecito de Mario Moreno Cantiflas.

Dimarts al matí es va organitzar una lectura de poemes a càrrec d'Elena González, autora del llibre Amor-dolor y otros temas. A la tarda es va oferir una missa oficiada per mossèn Miracle de l'església de Santa Maria de Vilafortuny.

Finalment ahir es va celebrar un dinar de festa i l'actuació de la coral Els Jubilats de la Granja, de Tarragona, grup que des de fa anys participa en els aniversaris del centre i que ahir van posar punt i final als tres dies de celebracions.

Comenta aquest article