Informació general

Es produeix un espectacular accident a l'N-340 al seu pas per Cambrils

Per Judit Pinazo

Els bombers van haver de manipular l'estructura del vehicle per treure'n el conductor ferit, que va ser traslladat a l'hospital de Sant Joan de Reus

Ahir, al voltant de les 10 hores del matí es va produir un accident a l'N-340 al seu pas per Cambrils, concretament a l'accés a la Nacional situat davant del supermercat Lidl. En l'accident s'hi van veure implicats un turisme, un Renault Clio de color blanc, i un camió. Sembla ser que l'accident es va produir quan el conductor del turisme va accedir a l'N-340 sense respectar el senyal de cediu el pas i el camió que circulava per l'N-340 en direcció Tarragona no va poder frenar a temps i es va encastar contra el turisme, que va quedar desplaçat a una banda de la via.

A conseqüència del xoc el turisme va quedar en molt mal estat i el seu conductor, que en el moment de l'accident viatjava sol, va quedar-hi atrapat, però en estat conscient, sense conseqüències greus. Per altra banda, el conductor del camió en va sortir il·lès. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues dotacions dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions de la Policia Local i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver de manipular l'estructura del vehicle per treure'n el conductor ferit, que va ser traslladat a l'hospital de Sant Joan de Reus.

Comenta aquest article