Esports

El Cambrils, l'Oleastrum i el Mediterrani ensopeguen

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

El Catllar 4 - FC Cambrils 2


Primera part amb domini del Catllar, que es va avançar en el marcadors amb dos gols. A la represa el Cambrils va marcar el 2 a 1 amb un gol de Martínez, però tres minuts més tard el Catllar aconseguia el seu tercer gol després d'una errada del porter cambrilenc. El Cambrils va dominar en aquesta segona meitat i va aconseguir el seu segon gol, obra de Rojas. A dos minuts del final, però, va ser el Catllar qui va marcar gràcies a l'excambrilenc Calvet i va sentenciar el partit.

El Cambrils jugarà la propera setmana a l'Estadi Municipal de Cambrils davant el Vista Alegre.

Imatge corresponent al partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal de Cambrils entre l'Oleastrum i La Cava

Primera Territorial


CF Oleastrum 1 - La Cava 2

Primera derrota de l'Oleastrum aquesta temporada. El partit es va mantenir amb el 0 a 0 inicial fins que l'Oleastrum es va avançar al marcador al minut 76 de partit amb un gol de Dani, que va engaltar un xut ras i arran del pal contra el qual el porter visitant no hi va poder fer res. A partir d'aquest moment la Cava es va créixer i va aconseguir empatar quatre minuts més tard. El ple domini de l'equip visitant va arribar el 1 a 2 en el minut 93 de partit.

Amb aquest resultat l'Oleastrum es troba en zona de descens. La propera setmana visita el camp del Llorenç.

Segona Territorial

Vilafortuny 1 - U. Astorga 1

El Vilafortuny es va avançar en el marcador, a la primera part, amb un gol aconseguit per Marc Martí. En el decurs del partit, l'equip cambrilenc va disposar de fins a quatre ocasions clares de gol, però va ser l'Astorga qui en el temps de descompte va aconseguir empatar el partit. La propera setmana el Vilafortuny visita el camp del Riudoms.

Bàsquet

Júnior masculí

CB Cambrils 83 - CB La Ràpita 50

L'equip júnior masculí del Club de Bàsquet Cambrils va vèncer al CB La Ràpita aquest dissabte a casa i amb contundència. Els jugadors dirigits per Marc Just van fer un partit molt bo i van endur-se la segona victòria de la temporada que els situa al capdavant de la classificació.

D'altra banda, el partit de l'equip sènior masculí A del CBC contra el Bàsquet Ribes A s'ha ajornat fins al proper 1 de novembre.

El Mediterrani va perdre davant el Fincas Legna en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Futbol sala

Mediterrani Cambrils 4 - UE Legna 6

El Mediterrani va deixar escapar el triomf en aquest partit pel seu poc encert en els contraatacs, ja que el seu joc va ser superior al de l’equip rival. En alguns moments del partit, l’equip cambrilenc va arribar a guanyar per dos gols –3 a 1 i 4 a 2–. Tot i aquest avantatge, l’equip va descentrar-se després de patir l’expulsió de Juan Blanco. Tot i això, cal destacar el bon joc del Mediterrani fins al minut 10 de la segona part. Els quatre gols de l’equip van ser marcats per Barga, Óscar, López i David Romero.

La propera jornada, el Mediterrani visitarà la pista del Futsal Valls.

Comenta aquest article