Societat

Ball parlat

Vileros i Mariners engega motors de cara a la representació d'enguany

Ahir es va fer la presentació del guió a tot l'elenc del ball parlat i la setmana vinent començaran els assajos

Per Redacció

Ahir al vespre es va fer la presentació del guió d'enguany i aquest proper dilluns 15 de juliol començaran els assajos
Ahir al vespre es va fer la presentació del guió d'enguany i aquest proper dilluns 15 de juliol començaran els assajos | Cedida

El ball parlat Vileros i Mariners engega motors un any més. Ahir al vespre es va fer la presentació del guió d'enguany i aquest proper dilluns 15 de juliol començaran els assajos de cara a les representacions que tindran lloc el proper 8 de setembre, diada de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí.

El guió d'enguany s'ha anat enllestint aquestes dues darreres setmanes i un cop revisat pel mestre del ball, Pere Navarro, ahir va ser el dia en què es va reunir tot l'elenc del ball per tal de fer-ne la presentació. Ahir va ser el dia que es va explicar i es va llegir per primera vegada i s'hi van fer els primers retocs. Aquest va ser el primer contacte que té tot l'elenc amb el guió, i ahir ja van començar a caure les primeres rialles i els primers riures. La setmana que ve començaran els assajos, tres a la setmana, al pati interior del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, on un any més, se'ls hi ha cedit l'espai. Des del ball parlat es vol agraïr un any més aquesta col·laboració. I finalment, es va comentar alguna novetat d'enguany, que es farà oficial en roda de premsa quan s'hagi de presentar la Festa Major de la Mare de Déu del Camí.

Comenta aquest article