Societat

Comerç

Els comerciants viuen amb molt d’optimisme l’inici de la temporada turística

Una vintena de comerços locals participen en una nova edició de la Fira Comerç organitzada per la Unió de Botiguers

Per Cristina Sierra

Gent passejant i comprant per la Fira Comerç dissabte a la tarda
Gent passejant i comprant per la Fira Comerç dissabte a la tarda | Cristina Sierra

El Port de Cambrils va acollir, aquest cap de setmana, una nova edició de la Fira Comerç que organitza la Unió de Botiguers. Una vintena de comerços associats van estar presents en aquest mercat a l’aire lliure que va cridar l’atenció tant dels cambrilencs com dels turistes que visiten aquests dies el municipi. 

Durant els dos dies de fira, i de les 10 del matí fins a mitjanit, els visitants van poder comprar productes per a tots els gustos i edats. Hi havien parades de roba tant pel dia a dia com per anar a la platja, sabates, bosses de mà o uniformes per la feina. També hi havia un comerç dedicat a les mascotes i, un any més, Cambrils Pels Valents va tenir la seva paradeta per a recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil. 

La dinamitzadora comercial de la UB, Sònia Baiges, ha fet una valoració molt positiva d’aquesta edició. "Ha anat molt bé, molt. Els comerços estan molt contents, ha vingut una barbaritat de gent", comenta. En total es van muntar 36 carpes per tot el passeig marítim i els dos millors moments de la fira van ser dissabte al vespre i diumenge al matí.

El temps afavoreix les compres

"Dissabte vam haver de tancar uns quinze minuts a la tarda per la pluja, però quan vam tornar a obrir la gent va respondre molt bé i van venir a comprar. Va ser el millor moment, no parava de venir gent, però vam haver de plegar a les 11 de la nit perquè tornava a ploure", apunta.

Pel que fa a diumenge, els núvols del matí van ajudar que la gent sortís a donar un tomb i comprar als diferents establiments que participaven en aquesta edició. "A partir de les 11 del matí no va parar de venir gent. La veritat és que estem tots molt contents", comunica.

Una mostra que ha fet que els comerciants visquin amb molt d’optimisme l’inici de la temporada turística. S’espera repetir aquest èxit a la Fira de Rebaixes, que tindrà lloc el cap de setmana del 24 i 25 d’agost.

Ambient a la fira dissabte a la tarda, just després de la pluja (Foto: Cristina Sierra)

 

Comenta aquest article