Societat

Festa Major de Sant Pere

El Sopar Mariner serveix més de 400 racions de fideus rossos

En aquesta ocasió, a diferència de l’any passat, el temps va ser benèvol i va permetre gaudir d’una nit esplèndida que es va cloure amb el concert del grup Femme Versions

Per Lluís Rovira i Barenys

El sopar es va celebrar davant de l'escenari del parc del Pescador
El sopar es va celebrar davant de l'escenari del parc del Pescador | Lluís Rovira i Barenys

El sopar mariner, que aquest any celebrava la seva segona edició, va aplegar més de 400 persones al parc del Pescador. En aquesta ocasió, a diferència de l’any passat, el temps va ser benèvol i va permetre gaudir d’una nit esplèndida.

Els Mariners i Marineres es van encarregar de tota la logística. A mitja tarda ja van deixar les taules parades i la barra de bar muntada i a partir de les 9 del vespre es va començar a servir el sopar, consistent en fideus rossos, una beguda i postres. Els fideus rossos es van elaborar en dues grans paelles; es van fer servir 42 kg de fideus i uns 110 litres de brou. També hi havia la possibilitat d’adquirir plats amb seitó fregit; se’n van fer 18 kg que es van exhaurir ben aviat. Els postres van consistir amb gelat de sorbet de llimona de la geladeria Antonio Sirvent.

Després del sopar es va fer el concert que van protagonitzar el grup Femme Versions, un conjunt de cinc dones que van oferir versions de cançons que han estat interpretades per dones. L’actuació en directe es va combinar amb les sessions que feia la pròpia dj del grup. El punt i final el van posar les PD Petxines.

Es van servir dues gran paelles de fideus rossos (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
El sopar va aplegar més de 400 persones (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
El grup Femme Versions va posar el contrapunt musical a la vetllada (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article