Societat

Festa Major de Sant Pere

La revetlla «clàssica» de Sant Pere enceta la nit de revetlles de la Festa Major

La música va començar a sonar cap a quarts d’11 de la nit en la gran pista de ball que es converteix el passeig Miramar en aquestes cites nocturnes de la Festa Major

Per Lluís Rovira i Barenys

L'orquestra Swing Latino va posar la música a la revtella
L'orquestra Swing Latino va posar la música a la revtella | Lluís Rovira i Barenys

La nit de revetlles de Sant Pere, ahir, s’estrenava amb la revetlla “clàssica” de Sant Pere, al passeig Miramar i amb l’animació musical a càrrec de l’orquestra Swing Latino. La música va començar a sonar cap a quarts d’11 de la nit en la gran pista de ball que es converteix el passeig Miramar en aquestes cites nocturnes de la Festa Major. I, com no, molta gent que va acudir a la revetlla amb ganes de passar-s’ho bé.

A més de la música i l’ambient, la nit va comptar amb l’acompanyament del vent de llevant. Una climatologia, vent i temporal de mar, que a la tarda ja havia obligat a suspendre la festa de l’Ormeig i que obligava a mirar de reüll al cel, davant la possible inestabilitat augurada per les prediccions meteorològiques.

Però Sant Pere va ser benèvol i la revetlla va començar i acabar segons el guió previst. La veterana orquestra Swing Latino, per la seva part, va fer el que s’esperava d’ells i va oferir un ampli i variat repertori que va fer vibrar la gent.

Molta gent va participar a la revetlla de Sant Pere del passeig Miramar, ahir a la nit (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article