Societat

Visita

Pau Gasol gaudeix de la gastronomia cambrilenca al restaurant Can Bosch

Tot l'equip del restaurant es va poder fer una fotografia amb Gasol a les portes de l'establiment situat a la rambla de Jaume I

Per Redacció

Pau Gasol amb l'equip del restaurant Can Bosch, ahir al migdia
Pau Gasol amb l'equip del restaurant Can Bosch, ahir al migdia | Cedida (Instagram Can Bosch)

L'exjugador de bàsquet, Pau Gasol, va visitar Cambrils, ahir, i va poder gaudir de la gastronomia del restaurant local Can Bosch –un dels dos establiments cambrilencs amb Estrella Michelin–, segons han publicat a les seves xarxes socials. Tot l'equip del restaurant es va poder fer una fotografia amb Gasol a les portes de l'establiment situat a la rambla de Jaume I.

El jugador català es va retirar de les pistes de joc ara fa 3 anys després de 20 anys jugant a l'ACB, a l'NBA i a la selecció espanyola. El febrer de 2021, després de 18 temporades a l'NBA i, després d'un any i mig sense jugar, Gasol va decidir tornar al FC Barcelona per preparar-se per als Jocs Olímpics de Tokio –els cinquens del seu palmarès–, i el que va ser el seu darrer torneig com a professional. L'octubre de 2021 va anunciar la seva retirada com a jugador professional.

Actualment, Gasol és assessor, inversor i activista en projectes esportius i benestar. És president de la Gasol Foundation, membre de la Comissió d'Atletes del COI i Global Champion per a la Nutrició i la fi de l'Obesitat Infantil d'UNICEF.

 

Comenta aquest article