Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Futbol

L'Hospitalet de l'Infant acull la segona edició del campus de futbol de Jana Fernández

Les participants van poder compartir moments amb aquesta jugadora del primer equip femení del FC Barcelona

Per Redacció

D'esquerra a dreta: la regidora d'Esports, la Jana Fernàndez, l'alcaldessa i la regidora de Turisme
D'esquerra a dreta: la regidora d'Esports, la Jana Fernàndez, l'alcaldessa i la regidora de Turisme | Cedida

Aquesta setmana l’Alberg Esportiu Àster de l’Hospitalet de l’Infant és novament la seu del Campus de Futbol de Jana Fernàndez, la jugadora formada des dels 11 anys al planter del FC Barcelona que actualment forma part del primer equip femení.

Aquest campus, adreçat als infants i joves nascuts/des entre els anys 2007 i 2015, va començar dilluns passat, 24 de juny, i finalitzarà el dissabte 29 de juny. Durant aquests dies, la setantena d’inscrits (la majoria noies, d’arreu de Catalunya i també d’Escòcia i Regne Unit), estan entrenant a futbol amb una metodologia especifica, fent sortides a la platja i activitats esportives variades, convivint amb els companys i companyes, i també han pogut compartir moments amb la Jana.

Ahir 25 de juny, precisament, van rebre, amb molta alegria, la visita sorpresa de la jugadora del primer equip femení del FC Barcelona, a qui li van donar la benvinguda l’alcaldessa, Assumpció Castellví; la regidora d’Esports, Yolanda Marqués; i la regidora de Turisme, Elidia López.

Aquest és el segon any que l’Hospitalet de l’Infant acull aquest campus. «L’organització va valorar molt positivament les instal·lacions esportives i l’entorn natural del municipi i això ha estat clau en les negociacions perquè enguany es pugui tornar a oferir aquest campus a l’Hospitalet de l’Infant», ha explicat la regidora d’Esports, Yolanda Marqués.

Comenta aquest article