Esports

Cambrils va ser l'escenari el passat dissabte de la primera Copa de Clubs Eladi Bergadà de patinatge

Per Camí Mendoza

Imatge d'una de les patinadores participants en la Copa de Clubs Eladi Bergadà celebrada a Cambrils el passat dissabte

Aquest passat dissabte es va celebrar al Palau Municipal d’Esports de Cambrils la Primera Copa de Clubs Eladi Bergadà de patinatge.

Un total de deu clubs de la demarcació van competir amb un màxim de 8 participacions per club, repartits en les modalitats d'individual femení, individual masculí i xous. En total van ser gairebé 100 esportistes, repartits en onze categories –quatre de debutants i la resta federades–. Cada patinador va intentar aportar el màxim de puntuació per al seu club. Els clubs guanyadors del campionat van ser el Reus Deportiu en primera posició, el Calafell en segona posició i en tercera posició l'Escola Ampostina. El Club Patí Cambrils va classificar-se en cinquena posició.

D'altra banda, la classificació individual dels patinadors del Club Patí Cambrils va ser la següent: Laura Rodríguez va ser la primera en categoria júnior, Helena Guinjoan es va classificar la segona en categoria juvenil i Gisela Artigau ho va ser en la cinquena posició. En la categoria cadet, Judit Estivill va ser segona i com a debutants: Marina Fornós va ser cinquena i Andrea Márquez va ser sisena. En la prova de xou, en categoria cadet la coreografia del Club Patí Cambrils "Somni de neu" va quedar en primera posició.

La Federació Catalana de Patinatge Territorial de Tarragona té interès en la continuïtat d’aquest campionat, ja que es l’única competició en què els clubs competeixen com un equip. Al repartiment final de trofeus hi va assistir el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens–, el president de la Federació Catalana de Patinatge Territorial de Tarragona –Rafael Serrano– i també el vicepresident –Miguel Borregan–.

Comenta aquest article