Societat

Festes

El barri del Port es converteix en un divertit escape room

L'empresa Gaudire organitza l'activitat “Busquem el tresor” que atrau l'atenció de petits i grans

Per Cristina Sierra

Cada grup tenia una tauleta digital per resoldre els enigmes
Cada grup tenia una tauleta digital per resoldre els enigmes | Cristina Sierra

El barri del Port de Cambrils es va convertir, ahir a la tarda, en un original escape room que va cridar l'atenció de petits i grans. L'empresa Gaudire va organitzar l'activitat Busquem el tresor, un joc que consistia a resoldre una sèrie d'enigmes fins a arribar al tresor que es trobava a la plaça del Pòsit.

Precisament la mateixa plaça va ser el punt de trobada dels diferents grups que s'havien apuntat en aquest escape room. Cada equip estava format per entre quatre i sis persones que tenien una franja horària assignada -l'activitat es feia de les 18 a les 21 hores- i a la plaça eren rebuts per una de les monitores que els explicava la prova.

Després de rebre les instruccions i la tauleta digital que els indicava les diferents pistes per resoldre el misteri, els participants es van dirigir cap a la plaça d'Aragó, van tornar a la plaça del Pòsit i tot seguit es van dirigir a la plaça de Marcel·lí Domingo per tornar al punt d'inici on, després de superar les diferents proves, van trobar el tresor. Com a premi, van rebre uns clauers de taps de suro amb els logotips de la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Cambrils i l'empresa Gaudire.

L'activitat es va iniciar a la plaça del Pòsit
La monitora explica la primera prova a un dels grups participants en aquest escape room
Una de les proves es feia a la mateixa plaça del Pòsit
Tres de les xiquetes cambrilenques que van participar en l'activitat i van trobar el tresor

 

Comenta aquest article