Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Circuit

L'Hospitalet de l'Infant estrena un pumptrack

L’Ajuntament ha construït aquest circuit de bicicletes i monopatins a la urbanització Els Corralets amb una subvenció de la Diputació de Tarragona

Per Redacció

Una imatge de l'exhibició que es va oferir en la inauguració
Una imatge de l'exhibició que es va oferir en la inauguració | Cedida

L’Hospitalet de l’Infant disposa ara d’un pumptrack, un circuit per a bicicletes, monopatins, patins i patinets. Aquest circuit lleugerament ovalat, pavimentat amb asfalt i amb diferents peralts, pendents i desnivells que permeten la pràctica esportiva i lúdica de circulació de vehicles sense motor, exclusivament impulsats per l’acció, l’energia, el moviment o la inèrcia humana, està situat a la urbanització Els Corralets, al costat del parc, tocant a la carretera de la C-44.  A aquest de 1.200 m2, que té accés pel carrer Antoni Tàpies 1, s’hi pot arribar pel carril bici.

"L’equip de govern va decidir ubicar aquesta instal·lació, que ja estava projectada, al costat del parc de la urbanització els Corralets per donar vida a aquest zona i convertir-a en una gran àrea lúdica, per això també tenim previst millorar la pista esportiva i el parc infantil. El pumptrack estarà obert al públic tots els dies de la setmana i és apte per a totes les edats, ofereix reptes per als usuaris més experimentats i és assequible per als  debutants i per als infants. És obligatori, però, que els usuaris i usuàries utilitzin el casc", ha explicat la regidora de Medi Ambient, Laura Olmo. Això ho van poder comprovar ja les persones que van assistir, el passat diumenge a la inauguració, en què es va oferir una exhibició a càrrec de BikeParks Costa Daurada.

Les obres de construcció d’aquesta nova instal·lació, que té una mida exterior de 52 mx 30 m, les ha dut a terme l’empresa Pumptrack Park SL, especialitzada en aquest tipus de circuits. Van ser adjudicades per un import de més de 78.000 euros. Per finançar-les, l’Ajuntament ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Tarragona que representa el 80% del cost.

Comenta aquest article