Cultura

Música

La Cripta acull la 15a edició del concert de Joves Intèrprets, una mostra del talent musical d'alumnes de l'Escola de Música (Conté galeria fotogràfica)

Tot un clàssic per aquestes dates dins de la programació musical de la sala que serveix per acomiadar alguns alumnes de l'escola i també per posar el punt i final al curs

Per Redacció

Foto de grup dels alumnes que van protagonitzar el concert, ahir al vespre, a la Cripta
Foto de grup dels alumnes que van protagonitzar el concert, ahir al vespre, a la Cripta | Cedida

Ahir al vespre, la Cripta de l'Ermita, va acollir la 15a edició del concert de Joves Intèrprets de l'Escola Municipal de Música de Cambrils. Tot un clàssic per aquestes dates dins de la programació musical de la sala que serveix per acomiadar alguns alumnes de l'escola i també per posar el punt i final al curs. Familiars i amics van omplir la sala per seguir aquesta mostra del talent musical de l'alumnat.

En aquesta ocasió, els alumnes protagonistes van ser Marta Vaquè a la guitarra; Natán López García al piano; Jon Suances al piano; Ginane Klein al violí; Jana Martí a la trompeta; Luca Rusconi al saxo alt; Enric Folch i Matías Bolart en una actuació de piano a quatre mans i el quartet de saxos de l'EMMC format per Luca Rusconi al saxo soprano, Nil Arcas al saxo alt, Egon Wiehoff al saxo tenor i Pau Rodríguez al saxo baríton.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades