Esports

Bàsquet

El Club Bàsquet Cambrils tanca la temporada 2023-2024 amb un sopar de germanor

Pel que fa al balanç de temporada, el CB Cambrils fa una valoració "molt positiva" tant pel nombre d'equips com pel nivell competitiu assolit

Per Redacció

Foto de grup dels jugadors i entrenadors del CB Cambrils
Foto de grup dels jugadors i entrenadors del CB Cambrils | Cedida
El Club Bàsquet Cambrils va celebrar, el passat dissabte, el sopar de final de temporada 2023-2024. S'hi van reunir més de 370 persones i va servir per posar el punt i final als actes de celebració dels 40 anys. Un acte germanor per tancar una nova temporada de bàsquet i per començar unes vacances més que merescudes. D'altra banda, el club coorganitzarà, avui, juntament amb la Federació Catalana de Bàsquet, un clínic obert per a tots els seus entrenadors i entrenadores. Durant aquesta setmana també acabaran els entrenaments dels equips i es tancarà amb un dinar per a tots els entrenadors, entrenadores i auxiliars de tarda.

Francesc Canaldas: "Estem en números rècord any rere any i podríem ser més però ens fan falta instal·lacions"

Pel que fa al balanç de temporada, el CB Cambrils fa una valoració "molt positiva" tant pel nombre d'equips com pel nivell competitiu assolit. Segons ha explicat el president del club, Francesc Canaldas, "estem en números rècord any rere any i podríem ser més però ens fan falta instal·lacions. Això no ens permet créixer més". Pel que fa a la propera temporada, el club ja està treballant per encabir tots els equips, "Seguirem treballant la base tant a les escoles com al club. Volem ser una mica més ambiciosos amb els nostres sèniors i donant un pas endavant per estar a la part alta de la classificació amb l'equip femení i, per recuperar la plaça perduda amb l'equip masculí" ha dit Canaldas.

D'altra banda, ja està preparat el campus d'estiu de bàsquet que tindrà lloc del 22 de juliol al 2 d'agost i ja compta amb les places exhaurides. L'stage esportiu també es farà a finals del mes d'agost.
 
 

Comenta aquest article