Esports

Atletisme

Lola de San José, campiona de Catalunya sub12 en llançament de javalina

L'esportista del Club Atletisme Cambrils també va ser subcampiona en llançament de pes

Per Redacció

Lola De San José al capdamunt del podi
Lola De San José al capdamunt del podi | Cedida

Diversos esportistes del Club Atletisme Cambrils van participar, el passat cap de setmana, en els campionat de Catalunya en diverses categories. Els resultats més destacats els van aconseguir els atletes sub12. Lola de San José es va proclamar campiona de Catalunya en llançament de javelina, amb una marca de 22,40 metres, i també es va penjar la medalla de plata en llançament de pes, amb una marca de 8,52 metres.

En la mateixa categoria, també són destacables els resultats de Martina Gómez que va ser subcampiona en salt de llargada (4,83 metres) i en 60 metres llisos (8,82 metres). Per la seva part, Bruna Gené va aconseguir la medalla de plata en llançament de disc amb una marca de 17,89 metres. Oriol Guinart, de la mateixa categoria, va ser onzè en llançament de disc.

En categoria sub10, Èlia Bayón va ser quarta en 60 metres llisos i sisena en 1.000 metres llisos. En categoria sub18, Clàudia Nolla va ser novena en salt de llargada. I al Campionat de Catalunya de proves combinades, en categoria sub16, Lucas Buj va ser vuitè amb un total de 3.723 punts.

Comenta aquest article