Informació general

Successos

Un jove denuncia una agressió LGTBI-fòbica en un tren de l'R16 de Cambrils a Barcelona

Un home qualifica “d'andrògens” a l'usuari i a tres nois més i els llença un plat de mandonguilles per sobre

Per ACN

L'agressor va llençar un plat de mandonguilles als joves
L'agressor va llençar un plat de mandonguilles als joves | X @friedriich_

Un jove va denunciar, ahir dilluns, l'agressió LGTBI-fòbica que va patir en un tren de l'R16 que viatjava de Cambrils a Barcelona. Els fets van tenir lloc diumenge al voltant de les nou del matí quan un home va escridassar quatre nois que viatjaven en el comboi i va qualificar-los "d’andrògens". En un missatge que una de les víctimes va difondre a través de les xarxes socials, explicava que l'agressor va llençar-los un plat de mandonguilles per sobre. Alhora, va revelar que en alertar el personal de seguretat de Renfe, aquest va indicar-los que "no es podia fer res perquè no hi havia interventor".

Hores després d'aquesta denúncia pública, la companyia va lamentar els fets i va dir que havia traslladat el cas al departament corresponent perquè s’esclareixi què va passar exactament.

 

En el missatge publicat a les xarxes socials, la víctima va afirmar que el responsable de seguretat va dir-los que no podia creure’ls a ells ni a l’agressor i que poc s’hi podia fer res. “Què ha de passar perquè ens emparin en aquests casos i es pugui denunciar degudament? “, es preguntava el jove, que va demanar si calia arribar a extrems que impliquin que els colpegin o els facin sang.

Per la seva banda, l'Observatori contra l'LGTBI-fòbia condemnava l'episodi i va oferir suport a les víctimes, tant pel que fa a l'atenció jurídica com a la psicosocial.

 

Comenta aquest article