Societat

Medi Ambient

Una vintena de persones participen en la recollida de pèl·lets a la platja del Regueral

L’entitat Plastic Free Wave celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb diverses activitats familiars

Per Cristina Sierra

L'activitat familiar es va fer a la platja del Regueral
L'activitat familiar es va fer a la platja del Regueral | Cristina Sierra

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, l’entitat Plastic Free Wave va organitzar, ahir al matí, una recollida de microplàstics i pèl·lets a la platja del Regueral. Tot i la pluja de primera hora del matí, una vintena de persones van voler participar en aquesta activitat que va servir no només per netejar una part de la costa cambrilenca, també per a conscienciar a petits i grans per reduir l’ús del plàstic. 

Durant gairebé dues hores, els membres de l’entitat que lluita per reduir la contaminació dels plàstics a les platges va ensenyar a les famílies participants a trobar tant microplàstics com pèl·lets amb l’ajuda d’una lupa i un colador. Des de l’associació van recomanar prèviament als assistents que portessin roba còmoda, calçat tancat i aigua en ampolla reutilitzable, una beguda que va fer falta al migdia, quan el sol començava a picar.

Posteriorment, els més petits van gaudir d’un taller que va consistir a crear animals marins amb ampolles de plàstic reutilitzades. Tot el material necessari perfer les dues activitats van ser proporcionats per Plastic Free Wave, que va organitzar la matinal en col·laboració amb l’Ajuntament de Cambrils i la Diputació de Tarragona.

L'activitat de Plastic Free Wave va comptar amb la participació tant de petits com grans
Un dels xiquets busca microplàstics amb un colador

 

Comenta aquest article