El FC Cambrils tanca la temporada amb una nova derrota contundent

Els cambrilencs finalitzen el curs desens del seu grup després d'haver aconseguit 9 victòries, 7 empats i 14 derrotes

Imatge del partit del FC Cambrils contra el Santes Creus, aquest passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Quarta Catalana - Grup 29

FC Cambrils 1 - Santes Creus Esp. 5

El FC Cambrils va tancar la temporada el passat cap de setmana amb una nova derrota, la quarta consecutiva. Els cambrilencs s'han deixat anar en aquest tram final de la temporada en el qual ja no han tingut opcions d'acostar-se a la part alta. De fet, la derrota davant el Santes Creus per 1-5 significa que els de Cambrils han encaixat 20 gols en tan sols tres partits.

Els cambrilencs es van presentar al partit sota mínims, amb tan sols els onze jugadors sobre el camp, és a dir, sense canvis. Era d'esperar que, un cop defallissin, els rivals aprofitessin la seva feblesa. El Santes Creus es va avançar ja al minut 2, però el FC Cambrils va plantar cara fins la mitja hora, quan Juan Carlos va marcar el gol de l'empat. Abans del descans, però, els reusencs sentenciarien marcant tres gols en tan sols cinc minuts. Després del descans, els visitants només van haver de gestionar el partit. El 1-5 definitiu va arribar al minut 61.

El FC Cambrils tanca així la seva tercera temporada des de la seva recuperació en desena posició del grup 29 de la Quarta Catalana. Els cambrilencs –que van tenir un mal inici, però una bona ratxa a mitja temporada– han guanyat 9 partits, empatat 7 i perdut 14. Han marcat 61 gols i n'han rebut 84.