Cultura

Memòria històrica

El Polvorí organitza una visita als búnquers i trinxeres de la costa de l'Hospitalet de l'Infant i del coll de Balaguer

La visita es farà aquest proper diumenge 19 de maig i està previst que tingui una durada d'unes tres hores

Per Redacció

Búnquer al Coll de Balaguer
Búnquer al Coll de Balaguer | Cedida

El Casal Popular El Polvorí ha organitzat una visita als búnquers, trinxeres i polvorins republicans que hi ha escampats per la costa de l'Hospitalet de l'Infant i el coll de Balaguer en el marc de l'activitat anomenada Casals en ruta. La visita es farà aquest proper diumenge 19 de maig i estarà guiada per Alfonso Tejero, historiador de l'Hospitalet de l'Infant.

Qui hi vulgui participar haurà de ser a les 8,30h del matí a l'aparcament de davant de les dependències municipals de l'Hospitalet de l'Infant. La ruta es farà en cotxe i caminant i es recomana que es porti llanterna i esmorzar. Es preveu que l'excursió tingui una durada d'unes tres hores i mitja. Compta amb poc desnivell i no té gaire dificultat. Es preveu que s'acabi prop de les 12h del matí.

El Polvorí demana que qui vulgui apuntar-se a l'excursió s'inscrigui en el formulari que hi ha a l'adreça  https://forms.gle/ZxxYY54VksGXHYsz6, per tal de tenir una previsió de la gent que hi participarà.

Casals en ruta és una activitat conjunta de diferents casals populars del Camp de Tarragona. A part del Polvorí de Cambrils hi participen La Calderera, de Riudoms; El Rebotim, de Vila-seca; Sageta de Foc, de Tarragona i La Turba, de Valls.

Comenta aquest article