Atletisme

Els atletes del Club Atletisme Cambrils competeixen al campionat territorial de proves combinades

Un dels resultats més destacats va ser la primera posició de Luas Buj en la prova de l'octatló sub16 masculí

L'atleta Lucas Buj en la primera posició del podi en la categoria sub16 masculí
L'atleta Lucas Buj en la primera posició del podi en la categoria sub16 masculí | Cedida

Nou cap de setmana de competicions per als atletes del Club Atletisme Cambrils. Els dies 11 i 12 de maig es va disputar el Campionat Territorial de Proves Combinades a l'estadi Natàlia Rodríguez de Tarragona. Els resultats dels cambrilencs van ser els següents:

En la prova del pentatló sub14 masculí, Daniel Cabau va quedar en la desena posició amb una puntuació total de 1.151 punts. Va realitzar les proves dels 80 metres llisos, salt de llargada, llançament de pes, salt d'alçada i 80 metres tanques.

A la prova de l'octatló sub16 masculí, Lucas Buj va pujar a la primera posició del podi després de completar les proves dels 100 metres tanques, llançament de pes, salt d'alçada, 100 metres tanques, salt amb perxa, llançament de javelina i els 1.000 metres llisos i haver sumat 3.518 punts.

En l'hexatló sub16 femení, Silvia Garcia va ser quarta amb 2.370 punts, mentre que l'Aina Ferrer es va lesionar en la prova de javelina i no va poder continuar. En aquesta categoria es van fer les proves dels 100 metres tanques, salt d'alçada, llançament de pes, salt de llargada, llançament de javelina i 600 metres llisos.

Al tetratló sub12 femení, les representants cambrilenques van ser: Martina Gómez que va ser tercera (1.773 punts), Lola De San José que va ser quarta (1.663 punts) i Bruna Gené (1.417 punts) va assolir la sisena posició. En aquesta categoria van disputar les proves dels 60 metres tanques, llançament de pes, salt de llargada i els 60 metres llisos.

A dalt, Martina Gómez en la tercera posició del podi i, a sota, l'equip sub12 (fotos: Cedides)un