El Mediterrani cau golejat a la pista del Maristes Montserrat Lleida en el penúltim partit de lliga

Els cambrilencs van caure per un clar 7 a 2 contra els lleidatans

Imatge del partit de la primera volta entre el Mediterrani i el Maristes Montserrat Lleida, disputat el passat gener | Lluís Rovira i Barenys

Divisió d'Honor Catalana - Grup 3

Maristes Montserrat Lleida 7 - CFS Mediterrani 2

El Mediterrani va caure derrotat, de forma contundent, a la pista del Maristes Montserrat Lleida –quart classificat– per 7 a 2. El Mediterrani no va saber trobar el punt de motivació per afrontar un partit que va tenir poca història i poca intensitat. Mal partit dels cambrilencs que, en set minuts, ja havia encaixat tres gols i es va marxar al descans amb un 3 a 0 advers. En la represa, el Mediterrani tampoc va poder fer davant de l'allau ofensiu dels locals. Del minut 21 al 25, el Maristes Montserrat va marcar quatre gols més, situant un contundent 7 a 0. En el minut 31, Martín va anotar el gol de l'honor dels cambrilencs i, a falta de dos minuts del final, va arribar el segon del Mediterrani després que els locals es marquessin un gol en pròpia porteria.

Aquest proper dissabte, a les 18 hores, l'equip disputarà el darrer partit de lliga. Ho farà davant de la seva afició i contra l'Huracans, dotzè classificat del grup. Serà un partit en el què els visitants es jugaran molt ja que tenen en joc el descens de categoria. Els cambrilencs per la seva part intentaran recuperar bones sensacions tal com han fet en gairebé tots els partits d'aquesta segona volta.