Esports

Els equips Cambrils Raid Team i Cambrils Grup Les Barques aconsegueixen bones posicions en l'Open Raid Garraf

Per Redacció

El passat 29 de setembre els equips cambrilencs Cambrils Raid Team i Cambrils Grup Les Barques van participar en l'Open Raid Garraf. Els dos equips van aconseguir bones posicions, el Cambrils Raid Team va aconseguir la quarta posició mentre que el Cambrils Grup Les Barques va fer-se amb la quinzena posició. Els dos equips aprofiten els darrers raids de la temporada per preparar el Campionat de Catalunya que se celebrarà els propers 27 i 28 d'octubre a Vic.

L'Open Raid Garraf estava estructurat en 6 sectors i 46 quilòmetres. El primer sector va ser una prova de BTT de 15 quilòmetres. El segon sector de la cursa va ser a peu, una prova d'orientació de 12 quilòmetres on els equips tenien una prova de ràpel de 25 metres i una prova de tir amb arc. El tercer sector constava d'una prova de BTT de 9 quilòmetres amb un mapa aeri. El quart sector era una nova cursa d'orientació a peu. El cinquè consistia en tres quilòmetres de BTT i finalment el sisè sector era una prova d'orientació urbana i una prova d'escalada en un rocòdrom.

La tàctica d'equip del Cambrils Raid Team de no fer dues balises opcionals i una encertada jornada en l'orientació durant tot el raid van fer que acabessin en una meritòria quarta posició. En canvi el Cambrils Grup Les Barques, tot i tenir la bonificació per fer les balises opcionals, va tenir una errada d'orientació al tercer sector del dia amb BTT que els va endarrerir fins a la quinzena posició.

Comenta aquest article