Cultura

Exposició

S'inaugura l'exposició «Artistes de Cambrils» amb una cinquantena de participants

Durant l'acte d'inauguració es va tenir un record per a l'artista cambrilenca Montserrat Recasens, que va morir el passat mes de febrer, i que sempre participava en aquesta mostra d'art

Per Redacció

Foto de grup dels artistes participants a la mostra
Foto de grup dels artistes participants a la mostra | Cedida

El passat divendres, a la sala Ágora de l'Ajuntament de Cambrils, una cinquantena d'artistes locals van presentar la seva obra en una nova edició de l'exposició col·lectiva "Artistes de Cambrils". Com cada any, l'exposició recull una gran varietat de disciplines artístiques, que van des de la pintura i la fotografia, fins al dibuix, el collage i la il·lustració, passant per l’escultura i la ceràmica. L’objectiu és impulsar les manifestacions artístiques més properes i ser una plataforma per projectar l’obra dels artistes locals.

Durant l'acte d'inauguració es va tenir un record per a l'artista cambrilenca Montserrat Recasens, que va morir el passat mes de febrer, i que sempre participava en aquesta mostra d'art local.

 

Diferents imatges de l'acte d'inauguració a la Sala Àgora (fotos: Cedides)

 

L’Apunt

Els artistes participants
Enguany, els artistes participants a l'exposició són: Alberto Insa, Ana Maria Morera, Ananda García, ANK, Belén Domingo, Carla de Haas, Carmen Pérez, Celeste Pérez, Concepción Pallarés, Conchita Visiedo, Cori Tàrrec, David Callau, Dera Wells, Dolors Castells,m Dominique Roux, Dora Brown, Elena Negru, Estefanía Muñoz, Felicidad Gómez, Javier Lisbona, Jesús Gámez, Jonathan Sánchez, José Estupiñá, Josep Safont, Laura Barrero, Lluïsa Recasens, Lucía Perera, M. Carmen Fernández, M. Nuria Forcano, M. Dolors Samaniego, M. Asunción Grifoll, Marta Fàbregas, Natàlia Calvet, Nerea Lale, Nunzia Gallo, Nuri Mariné, Pepo Argilaguet, Queralt Osorio, Rosa M. Vilella, Rosa Mata, Roser Coma, Ruben Taravilla, Xavi Castellnou, Xavi Ramírez, Xikify i Chantal J. Soenen.

Comenta aquest article