Societat

Televisió

El programa de televisió «Viajeros Cuatro» visita Cambrils

El cuiner Diego Campos va fer d’amfitrió i va acompanyar l’equip a veure els pescadors, el port, el Barri Antic, la Cooperativa, i el seu restaurant

Per Redacció

El programa de Cuatro va filmar a l'entorn de la Cooperativa Agrícola
El programa de Cuatro va filmar a l'entorn de la Cooperativa Agrícola | Cedida

Un equip del programa "Viajeros Cuatro" del canal de televisió Cuatro (Mediaset) va visitar Cambrils, el passat dijous 9 de maig, per gravar part d’un programa dedicat a la Costa Daurada. El cuiner Diego Campos, del restaurant Rincón del Diego, va ser l’amfitrió de Cambrils i va acompanyar els reporters a fer un extens i complet recorregut per conèixer els trets més autèntics del municipi. Durant el matí van pujar a un vaixell de pesca i van poder parlar amb els pescadors per conèixer els diferents tipus d’embarcació que encara surten cada dia a la mar a pescar daurades, lluç, galeres,  calamars, pops, sardiners o seitons. A continuació, l’equip del programa també va entrar a la peixateria Savall i va gravar imatges del Port.

El rodatge va seguir a la Cooperativa Agrícola i en un camp d’oliveres, on el president va explicar la producció de l’oli de Cambrils. Posteriorment els reporters van visitar el restaurant Rincón de Diego per gravar la preparació d'uns plats amb producte local de Cambrils. A la tarda, van  visitar el Barri Antic, guiats pel director del Museu d’Història, Gerard Martí.

Aquest nou capítol de la setena temporada del programa de viatges, que encara no té fixada una data d’emissió, també inclourà imatges de pesca i gravacions realitzades amb dron facilitades pel Patronat de Turisme de Cambrils, que ha donat suport en diferents necessitats logístiques.

Un moment de la filmació del programa en un camp d'oliveres (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article