Passa enrere del Cambrils Unió en les seves aspiracions d'ascens

L'equip va caure derrotat al camp del Cubelles, equip que no es jugava res, per 4 a 2

Imatge del partit de la primera volta entre el Cambrils Unió i el Cubelles, disputat el passat mes de desembre | Andreu Dalmau

Segona Catalana – Grup 6

Cubelles FC 4 – Cambrils Unió 2

Gols: 1-0 m. 23; 2-0 m. 42; 2-1 m. 45 Walid; 2-2 m. 65 Igor; 3-2 m. 72; 4-2 m. 87

Targetes: grogues a Erik, Igor, Madero i al míster Puerto

Alineació: Alejo, Guti (Carlos m.46), Marquinhos (Cruañes m.73), Madero, Aleix Llobet, Edu Sosa (Richard m.58), Gito, Erik (Aaron m.68), Igor, Javi Pérez i Walid (Yoel Silva m.68)

El Cambrils Unió va fer una passa enrere en les seves aspiracions per tornar a Primera Catalana al camp del Cubelles. Els cambrilencs van perdre contra aquest rival que ja no es jugava res, demostrant que no se li donen bé els equips del nord i deixant escapar una ocasió immillorable per situar-se en el tercer lloc (el que dona accés a play off) i quedar-se a tan sols un punt del líder.

El joc del Cambrils a Cubelles no va tenir res a veure amb el de la setmana anterior, quan van guanyar el líder, i va donar la impressió de que no els anava res amb el partit. El Cubelles, sense fer un gran partit, va aconseguir la victòria per coratge i ganes davant el joc lent i a estones antipàtic del Cambrils.

Els primers minuts de partit, tot i la lentitud, el Cambrils va mostrar un bon joc i va disposar de dues bones ocasions d'Erik: en la primera li van prendre la pilota i, en la segona li van fer un possible penal. Per la seva part, els locals es van dedicar al contraatac, opció que li va donar un excel·lent resultat ja que va marcar dos gols en els minuts 23 i 42, en dos gols pràcticament calcats. En l'últim minut de la primera part, una centrada d'Edu Sosa va ser aprofitada per Walid per marcar un esperançador 2 a 1.

La segona part va començar bé per al Cambrils amb ocasions clares de Gito i Richard que no van poder transformar. En el minut 65, una centrada de Richard va ser aprofitada per Igor per xutar des de fora de l'àrea i anotar el 2 a 2. A partir d'aquí, novament, el Cubelles va ser letal al contraatac. Els locals van marcar dos gols més en els minut 72 i 87. No obstant, en el tercer gol s'hauria d'haver xiulat una falta prèvia sobre Carlos i un fora de joc. A banda, en el minut 73, Marquinhos va patir una entrada molt forta dins de l'àrea de la qual va sortir lesionat i, ni tant sols, es va xiular res.