Bàsquet

El Cofran CB Cambrils tanca la temporada amb una victòria a la pista del Ploms Salle Reus però baixa de categoria

Els cambrilencs acaben la temporada en l'onzena posició amb només vuit victòries i divuit derrotes

Imatge del partit de la primera volta entre el CB Cambrils i el Ploms Salle Reus disputat el passat gener | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet

Segona Catalana - Fase Prèvia 1

Ploms Salle Reus 53 - Cofran 95 CB Cambrils 63

Raúl Martínez (9), Pablo Rodríguez (9), Oscar Font (12), Roger Audi (12), Rubén Molina (5)  – Joan Berengué (7), Pere Tost (4), Marc Duran (2), Pau Roca.

4 Triples (3 Martínez, 1 Font).  15/29 Tirs lliures. 16 faltes personals.  Cap eliminat.
Parcials: 13-9 / 14-10 / 16-17 / 10-27

El Cofran 95 CB Cambrils aconsegueix una victòria en l’últim partit de la temporada a la pista del Ploms Salle Reus, gràcies a un darrer quart espectacular.
Els cambrilencs es tornaven a presentar amb moltes baixes, i només disposaven de vuit jugadors de l’equip i el jugador del cadet A, Pau Roca. El partit començava amb molta igualtat, però eren els locals els que sabien aprofitar les seves opcions per acabar el primer període per davant, 13-9.
En el segon quart es va mantenir la igualtat en el marcador fins al minut 16, on la falta d’encert en atac dels jugadors cambrilencs, l’aprofitaven els de Reus per arribar al descans 8 punts per davant, 27-19.

Els blaus no acabaven de trobar bones sensacions en atac, tot i tenir bons llançaments exteriors, aquests no es materialitzaven. En els cinc primers minuts de la represa van aconseguir posar-se a 2 punts (27-25), però els blanc i negres no trigarien a reaccionar i tornarien a agafar avantatge per arribar a l’últim període 7 punts per davant, 43-36. L’inici del l'últim quart no va començar de la millor manera, ja que amb una cistella de dos punts, els reusencs es posaven a 9 punts (45-36). Aleshores va arribar la reacció del Cambrils, amb dos triples consecutius d’en Raúl Martínez, posant-se a tres punts (45-42) en els dos següents minuts. En el minut 34, amb un altre parcial de 0-5, amb una cistella de Rubén Molina i un altre triple d’en Raúl, aconseguien donar la volta al partit (45-47). A partir d’aquest moment la defensa cambrilenca va funcionar a la perfecció no deixant anotar al rival fins als dos últims minuts, aconseguint un parcial fins al minut 39 de 5-20 (48-56), i així poder controlar el que quedava de partit fins al 53-63 final.

Amb aquest partit el COFRAN 95 CB Cambrils masculí acaba la temporada en l'onzena posició amb vuit victòries i divuit derrotes, no aconseguint mantenir la categoria. Les diferents lesions sofertes durant tota la temporada, no han permès a l’equip poder tenir una continuïtat de joc, tot i els esforços dels jugadors en les diferents circumstàncies.

A destacar que aquesta temporada també penja les botes el jugador Rubén Martínez que, malauradament ha estat lesionat des de l’últim partit de la primera volta. El vetarà jugador, format totalment a Cambrils, ha aconseguit jugar en tres dècades diferents, en diferents etapes, sent protagonista actiu en totes elles.