L'equip cambrilenc va mostrar la seva solvència remuntant un parell de vegades el resultat advers

Jugador del Cambrils CH durant el partit
Jugador del Cambrils CH durant el partit | Andreu Dalmau

Hoquei patins                  Segona Catalana                Grup A

Cambrils CH 6 - CN Reus 3

El partit va començar com sempre pel Cambrils i als 2.15 el Ploms obria la llauna amb una individualitat quan un jugador visitant va sortir de darrere la porteria. Al 5.35, però, Pere empatava pels locals. Al minut 12, el Ploms es tornava a avançar quan un jugador tirava la bola a Felipe desde darrere la porteria i el rebot acabava en gol. A 9 minuts pel descans, Javier empatava de nou.

A 7.24 Felipe i un jugador del Ploms rebien la blava per un creuament de paraules i el Cambrils es quedava 2 minuts amb inferioritat perquè en aquestl partit no disposava de porter suplent. Als 8 minuts de la represa Albert feia el tercer gol.

El Cambrils se sentia còmode amb llargues posessions de bola davant un equip visitant que arribava molt poc i forçat a porteria. Pol marcava per partida doble al 14 i 19. El Ploms reduia distàncies a 2.21 pel final d’un xut de falta però només 15 segons després, Pere els tancava qualsevol opció de remontada amb el 6-3 definitiu.

Aquest proper cap de setmana el Cambrils CH juga el seu darrer desplaçament de la temporada i ho farà a la pista de l'Amposta.