Cultura

Dansa

Tres ballarins de l'Estudi Giselle es classifiquen pels campionats europeus

Néstor Morillo, Genís Beguiristain i Àlex Cebrià van aconseguir el seu bitllet a Roma el 5 de maig a la final nacional del concurs de dansa CND

Per Redacció

El jurat va reconèixer l'actuació dels tres ballarins
El jurat va reconèixer l'actuació dels tres ballarins | Cedida

El cap de setmana del 4 i 5 de maig es va celebrar, a l’Auditorio Forum de la Evolución de Burgos, la final Nacional del concurs de dansa CND en el qual van participar 11 de les 12 candidatures de l’Estudi Giselle que van superar la fase Regional el passat mes de març a Mollerussa.

Els tres alumnes varons del centre de dansa cambrilenc van obtenir la classificació per a la final europea que se celebrarà a Roma el pròxim mes de novembre. Són Néstor Morillo (en categoria Clàssic), Genís Beguiristain (en categoria Clàssic i Escola Bolera) i Alex Cebrià (en categoria Clàssic i Flamenc). Els tres ballarins van ser seleccionats per l'europeu en ser primers per unanimitat del jurat o primers amb felicitació del jurat.

Pel que fa a la resta d'alumnes de l'Estudi Giselle, Martina González va aconseguir un segon premi al Clàssic preparatori, Marta Torres un primer premi en Clàssic mig, el duet Ona Rodríguez i Alba Navarro segon premi en Escola Bolera, Genis Beguiristain primer premi en Flamec Preparatori i Alba Navarro primer premi en Flamenc Mig.

Estudiants de l'Estudi Giselle premiats a Burgos (Foto: Cedida)
Elena Alcalá, directora d'Estudi Giselle, amb una de les ballarines premiades (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article