Handbol

El CH Cambrils empata contra el Sant Boi, però encara pot salvar-se

En les dues jornades restants, els cambrilencs hauran de guanyar davant dos rivals per sota seu a la classificació

Imatge del partit d'anada entr el HC Sant Boi B i el CH Cambrils
Imatge del partit d'anada entr el HC Sant Boi B i el CH Cambrils | Cristina Sierra

Segona Catalana - Primera Fase B

HC Sant Boi B 28 - CH Cambrils 28

El CH Cambrils continua amb la seva lluita per la permanència. Aquesta setmana tocava desplaçament a Sant Boi, equip que ja té la permanència assegurada. En els primers minuts de partit moltes imprecisions per part de tots dos equips, fins el punt que amb 5 minuts de joc el marcador encara era de 0 a 0.

Des d'aleshores el partit va agafar més intensitat i, amb 15 minuts de joc, el Cambrils dominava de dos gols. El Sant Boi va millorar la defensa i s'arribava a la fi dels primers 30 minuts amb empat a 11.

A la segona part, mateix guió. Avantatge de nou del Cambrils de dos gols, però el Sant Boi reduïa la diferència i, als darrers minuts, empatava el partit a 28. Aquest marcador ja no és mouria. Destacable actuació del porter Jorge, que va ser fonamental per evitar un resultat més negatiu.

A falta de dues jornades pel final de temporada, el Cambrils necessita guanyar els dos partits restants, davant de dos rivals per sota seu a la classificació. La primera final, diumenge a les 18 hores contra el CH Sant Andreu de la Barca.

L’Apunt

L'infantil masculí, a punt de ser campió

En categories inferiors, cal destacar també que l'infantil masculí va guanyar el passat dissabte al CH Santpedor per 36 a 24 i, a falta d'una jornada, ja és campió de grup de segona catalana i està classificat per jugar la final a quatre, on es trobarà, en semifinals, el CH Berga.