Esports

Futbol sala

Victòria del Laguna a casa contra el Vendrell que li serveix per allunyar-se de la zona de descens

Per Redacció

El Laguna va derrotar al Vendrell en el partit disputat aquest passat diumenge a la tarda al Palau Municipal d'Esports
El Laguna va derrotar al Vendrell en el partit disputat aquest passat diumenge a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                   Primera Catalana - Grup TGN 6A

CFS Laguna 7 - CFS Vendrell 4

El Laguna va rebre, aquest passat diumenge a la tarda, la visita del CFS Vendrell –penúltim classificat del grup–. Les coses es van posar de cara per als cambrilencs, ben aviat, que al minut 7 de partit ja guanyava per 3 a 0. Muller va marcar en el minut 5, Rubén en el 6 i Ahmed en el minut 7 de joc. Amb aquesta bona renda de gols, l'equip va afrontar el partit amb més tranquil·litat, però fruit d'una certa relaxació, el Vendrell va anotar dos gols consecutius en els minuts 11 i 12 de la primera part. Sortosament, el Laguna va reaccionar ràpidament i va anotar dos gols més en dos minuts, obra de Muller i de Joel i es va arribar al descans amb un 5 a 2 a favor. A l'inici de la represa, els vendrellencs van retallar diferències però uns instants després, novament, Muller feia el sisè dels locals. A falta de sis minuts per al final del partit, Muller va anotar el seu quart gol i el setè per al Laguna, mentre que els visitants només van poder maquillar el resultat amb el quart, en el minut 35.

A falta de dues jornades per finalitzar la lliga, el Laguna és novè a la classificació, cinc punts per sobre del play off de descens. El proper diumenge es desplaçarà a la pista del Gimnàstic de Tarragona, setè del grup. El següent cap de setmana tancarà la lliga a casa contra el líder, el Priorat Nord.

Comenta aquest article