El partit del FC Cambrils al camp del Morell se suspèn al minut 80 per invasió de camp

El jugador cambrilenc Gerard Morales va quedar greument lesionat després de rebre una dura entrada d'un jugador del Morell B

Imatge del partit de la primera volta entre el FC Cambrils i el Morell disputat el passat desembre | Andreu Dalmau

Futbol                 Quarta Catalana                      Grup 29

CD Morell B 2 - FC Cambrils 1 (partit suspès al minut 80)

El partit entre el Morell B i el FC Cambrils es va haver de suspendre al minut 80 de partit després de la invasió de camp que va protagonitzar una bona part del públic present al camp. L'àrbitre va decretar la suspensió del partit i aquest proper dimecres la Federació determinarà la possible sanció al club local i, també, quan s'hauran de jugar els minuts que falten per a concloure el partit. El detonant de tot plegat va ser una entrada molt forta que va patir el jugador cambrilenc Gerard Morales, a l'alçada del genoll, que el va deixar estès a terra amb crits de dolor. El jugador va haver de ser traslladat en ambulància a l'hospital Joan XXIII de Tarragona on a hores d'ara continua en observació. En aquests moments de tensió, un jugador del Cambrils va empènyer un del Morell i van encetar una trifulga que l'àrbitre va resoldre amb targeta vermella pel jugador cambrilenc i groga pel del Morell. Va ser en aquest moment quan part del públic va envair el camp i l'àrbitre va suspendre el partit. Encara hi va haver temps per a una nova targeta vermella, pel porter del Morell, per donar una empenta a l'àrbitre.

Fins aquest moment, el FC Cambrils perdia el partit. L'1 a 0 havia arribat al minut 35 i els cambrilencs aconseguien empatar el minut 43 amb gol de Said. A la segona part, al minut 68, el Morell aconseguia el segon gol. Abans de la suspensió del partit els jugadors cambrilencs estaven pressionant per tal d'aconseguir remuntar el resultat advers davant un rival que es troba un lloc per sobre a la classificació.

Aquest proper dissabte el FC Cambrils jugarà a casa davant el Pare Manyanet, el líder del grup.