El Cambrils Unió B goleja el Tarragona i escala fins a la cinquena posició de la classificació

Els cambrilencs es van imposar per 4 a 1 a casa davant del Tarragona FC

El Cambrils Unió B es va imposar per un clar 4 a 1 al Tarragona
El Cambrils Unió B es va imposar per un clar 4 a 1 al Tarragona | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Catalana - Grup 16

Cambrils Unió B 4 - Tarragona FC 1

Gols: 1-0 m. 13 Manuel; 2-0 m.23 Cristian (p.); 3-0 m. 33 Cristian; 3-1 m. 80; 4-1 m. 88 Ivan Martínez

Targetes: grogues a Jonathan Fortuny, Marc i Cristian

Alineació: Figo (Pol Miró m.63), Lluís Garcia, Lioy, Cristian, Aleix Costa (Pol Gutiérrez m.63), Manuel, Ivan Martínez, Lucas (Moha m.73), Walter (Clavero m.75), Jonathan Fortuny i Pol Juncosa (Marc m.66).

Tercera victòria consecutiva del Cambrils B, aquesta vegada amb solvència per 4 a 1 davant del Tarragona FC –tretzè classificat–, a casa. L'equip afrontava el partit recuperant efectius i amb bon nivell de joc en aquest tram final de la temporada. Els cambrilencs van quallar un bon partit, deixant de banda els nervis i la inseguretat dels últims partits en els què s'havia guanyat per la mínima. L'equip va tenir personalitat mostrant un bon joc de domini i de control de la pilota. El partit es va posar de cara en el primer temps. En el minut 13, Manolo va marcar amb un xut des de la frontal de l'àrea després de la sortida d'un córner i aprofitant una segona jugada. El segon gol dels cambrilencs va arribar deu minuts després, en el 23, quan Cristian va marcar de penal. A l'inici del partit, el Tarragona va tenir un parell d'ocasions per marcar, però el porter local Figo es va mostrar molt encertat sota els pals. En el minut 33, el propi Cristian anotava el tercer per a l'equip i el segon del seu compte particular. Amb un 3 a 0 a favor s'arribava al descans.

Ja en la segona part, l'equip cambrilenc es va tirar una mica enrere i es va dedicar a controlar el partit i la renda de gols. Gairebé a les acaballes del temps reglamentari, en el minut 80, va arribar el gols dels tarragonins que van aprofitar una jugada aïllada. Al final, en el 88, Ivan Martínez va rematar la golejada fent el quart. Amb aquest triomf, l'equip puja un lloc a la classificació i se situa cinquè, a vuit punts del líder que és el Bonavista. El proper diumenge es desplaçarà al camp del Constantí, tercer del grup.