El Cambrils Unió aconsegueix un empat al camp de l'Ampolla que el permet mantenir-se al grup capdavanter

L'equip cambrilenc va empatar al transformar un penal en els compassos finals del partit

Imatge del partit del Cambrils Unió al camp de l'Ampolla
Imatge del partit del Cambrils Unió al camp de l'Ampolla | Ferran Tuset

Futbol                      Segona Catalana                           Grup 6

CF Ampolla 1 - Cambrils Unió 1

Aliniació: Alejo, Guti (Carlos m.79), Marquinhos (Cruañes m.83), Madero, Aleix Llobet, Gito, Igor, Richard (Aaron m.67), Yoel Silva (Walid m.46), Erik (Ivan Ramos m.79) i Javi Perez.

Gols: 1-0 m. 57 Javi Perez (p.p.); 1- 1 m. 81 Gito (p.).

Targetes: grogues a Javi Perez, Madero i al míster, Puerto. Vermella al delegat Eusebio.

Pas enrere del Cambrils Unió en les sevas aspiracions a jugar el play off ja que no va sumar els tres punts al camp de l'Ampolla. A l'equip local tampoc li valia l'empat, ja que es troba en zona de descens directa. No obstant, un cop completada la jornada i atenent als resultats dels altres equips, el Cambrils Unió queda en sisè lloc a set punts del primer però a tan sols tres punts del segon i tercer classificats que són els que jugaran el play off. I encara quedan sis partits per disputar-se, és a dir, un total de divuit punts en joc.
En aquesta ocasió el Cambrils Unió no va ser el de la jornada anterior tot i que va disposar de nombroses ocasions per a marcar però que no va saber transformar en gol. Al minut 7 Gito va marcar però la línier va assenyalar un fora de joc més que dubtós. Al minut 29, Aleix Llobet treia el tercer córner i quan ja es cantava un gol olímpic, el porter rebutjava la pilota in extremis. Fins el final d'aquest primer temps es va comptabilitzar una ocasió clara per cada equip.
La segona meitat va ser molt intensa, va durar 55 minuts però no tots de joc. Al minut 57 es produïa la jugada desgraciada pel Cambrils ja que Javi Pérez, quan intentava rebutjar la pilota la va acabar introduint en pròpia porta. A partir d'aquí l'Ampolla es va dedicar a la fer el murri, amagant pilotes i llençant-se a terra per simular lesions, tot per perdre temps. El Cambrils Unió, per la seva part, va fer un pas endavant i va disposar de dues ocasions molt clares per marcar, una de Walid i una altra de Gito. Però el gol de l'empat va arribar amb la transformació d'un penal clar quan un jugador de l'Ampolla va fer caure Gito dins de l'àrea, al minut 81. El mateix Gito va fer el llençament del penal, amb un xut ras i a la dreta i d'aquesta manera col·locava el 1-1 al marcador, resultat que ja no es mouria.

Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió s'enfrontarà al Camarles, el líder del grup.