Important triomf del Cofran CB Cambrils femení a la pista del CB Amposta, un rival directe a la classificació

Les cambrilenques es van imposar per un ajustat 53 a 59 després de disputar un partit molt ajustat davant de les ampostines

Imatge del partit de la primera volta entre el CB Cambrils i el CB Amposta, el passat desembre | Cristina Sierra

Primera Territorial

CB Amposta 53 - Cofran 95 CB Cambrils 59

Parcials: 18-13 / 15-18 / 9-7 / 11-21

Victòria del Cofran 95 CB Cambrils femení contra el CB Amposta, unes rivals directes en la classificació. Les del Cambrils van sortir a mig gas en defensa, però amb un bon ritme ofensiu. Cinc tirs lliures llançats al primer període juntament amb unes bones penetracions les van mantenir per davant en el marcador fins al minut 8. En aquest moment –les rivals, que no s’havien quedat massa enrere al marcador– van aconseguir diversos bons atacs per posar-se a cinc punts de diferència.

El segon període va començar amb atacs poc resolutius per part de les cambrilenques que, juntament amb les defenses suaus, van deixar a les rivals augmentar la diferència fins a 9 punts, moment on les cambrilenques van tenir un temps mort per descansar i canviar la mentalitat. Seguidament, van sortir a la pista amb un canvi de ritme significatiu que les va portar a un parcial de 4-13, posant el marcador amb un igualat a 31 punts. Una cistella a l’últim minut de les rivals les posaven 2 punts per sobre al descans.

Durant el tercer quart, les del CB Cambrils van aconseguir encertar tres dels quatre primers tirs lliures més una cistella, posant-se 3 punts per sobre. A continuació un parcial de 6-0 a favor de les d’Amposta les va tornar a posar per davant en el marcador. El període va acabar amb quatre tirs lliures fallats de les cambrilenques, juntament amb un triple de les locals, amb el qual es posaven 42-38 a l’inici de l’últim quart.
El quart període va començar molt igualat, amb diverses cistelles de les cambrilenques, juntament amb 5 de 7 tirs lliures encertats per part de les ampostines, que les mantenien al partit. Marcador de 53-55 a l’últim minut del partit en el què, amb un triple, un tir lliure i diverses defenses exitoses, el Cofran 95 CB Cambrils femení va aconseguir la victòria per 6 punts.