Esports

Bàsquet

El Cofran 95 CB Cambrils perd a la pista del Manyanet Reus i es complica la permanència a la Segona Catalana

Els cambrilencs, que es presentaven al partit amb moltes baixes, van quallar un partit molt ajutat però l'encert dels locals al final del partit va ser decisiu

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta entre el CB Cambrils i el Manyanet Reus, disputat el passat desembre
Imatge del partit de la primera volta entre el CB Cambrils i el Manyanet Reus, disputat el passat desembre | Cristina Sierra

Bàsquet

Segona Catalana - Fase Prèvia 1

Manyanet Reus 57 - Cofran 95 CB Cambrils 50

Alex Rodríguez (23), Pablo Rodríguez (1), Oscar Font (11), Roger Audi, Rubèn Molina  – Adam Capella (4), Pere Tost (7), Hugo Crespo (2), Raúl Torres, Marc Duran (2),
6 Triples (4 A. Rodríguez, 1 Tost, 1 Font).  14/16 Tirs lliures. 20 faltes personals.  Eliminat: Pere Tost.
Parcials: 15-12 / 15-15 / 16-15 / 11-8

El Cofran 95 CB Cambrils masculí va perdre a la pista del Manyanet Reus A. Un altre cop, degut a les baixes el Cambrils es va presentar amb set jugadors del primer equip i tres jugadors del júnior masculí: Adam Capella, Hugo Crespo i Raúl Torres. Tots ells van poder ajudar durant el transcurs del partit.
El primer període va començar molt bé pels jugadors cambrilencs, amb bones decisions en atac i bones defenses que marcaven el ritme del partit i es posaven per davant en el marcador en els cinc primers minuts (5-10). Els de Reus però van reaccionar i, pujant el nivell defensiu, van capgirar el marcador per acabat 3 punts per davant, 15-12. El segon quart va estar marcar per la igualtat i amb un intercanvi de cistelles constants es va mantenir al diferència de tres punts arribant al descans amb un ajustat 30-27.
En la represa, els locals intentaven imposar el seu ritme de joc per intentar marxar en el marcador, però els cambrilencs s’aferraven per poder arribar amb opcions a competir el partit en el darrer període. Aquest el van iniciar quatre punts per darrere (46 – 42) i, fins i tot es van posar a un punt en els quatre primers minuts (48-47). Després els del Manyanet van aprofitar l’encert de cara a cistella que els cambrilencs no van tenir, i van saber administrar l’avantatge fins arribar al 57-50 final.

Amb aquesta derrota i a falta de dues jornades per finalitzar la competició, el Cofran 95 CB Cambrils masculí té molt complicat mantenir la categoria, ja que les possibles combinacions d’empats que es poguessin donar no li són favorables.

El proper partit el jugaran el proper diumenge 5 de maig a les 10:45 hores contra el AD Torreforta A, on es juguen poder acabar per davant en la classificació, i de retruc donar una alegria a l’afició en l’últim partit de la temporada que es jugarà al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article