Esports

Judo

Bronze per a David Sevilla en el XXXII Torneig Vila d'Andorra de Judo

El judoka cambrilenc va demostrar la seva destresa i habilitat en el tatami, enfrontant-se a un total de sis combats

Per Redacció

David Sevilla va aconseguir pujar al podi aconseguint la tercera posició
David Sevilla va aconseguir pujar al podi aconseguint la tercera posició | Cedida

El judoka cambrilenc David Sevilla va quedar en tercera posició a la categoria cadet de -66kg, del recent Torneig Vila d'Andorra de Judo, celebrat el passat dissabte 20 d'abril. Durant la seva participació en aquest torneig, David va demostrar la seva destresa i habilitat en el tatami, enfrontant-se a un total de sis combats. Amb determinació i esforç, va conquerir el primer combat amb un wazari, mig punt, seguit d'un ippon, punt complet.

El segon enfrontament va ser resolt en només sis segons, amb un espectacular ippon utilitzant la tècnica suplex o ura nage, consolidant encara més la seva posició com un gran competidor. Al tercer combat va vèncer una vegada més, aconseguint un altre ippon de manera contundent.

No obstant això, el quart duel va posar a prova la seva resistència i determinació, enfrontant-se a un rival molt fort en els quarts de final. L’inici va ser complicat, però el judoka cambrilenc va aconseguir avançar-se amb un wazari i va finalitzar el combat amb un ippon impressionant quan només quedaven 10 segons de combat, demostrant la seva força en situacions difícils.

Tot i una derrota a les semifinals amb un judoka de la selecció de França en un combat que anava guanyant, David no va abaixar la guàrdia. Amb una mentalitat ferma, es va enfrontar al combat pel bronze amb determinació. En un combat intens, va demostrar la seva superioritat una vegada més, aconseguint un ippon en només un minut, consolidant així la seva posició en el podi.

A la categoria sènior també va participar el judoka local Abdhala Rachedi que va disputar un total de 3 combats, guanyant 2 per "ippon" i perdent el tercer combat, fet que el va apartar dels llocs de medalla.

David Sevilla i Abdhala Rachedi (foto: cedida)


 

 

Comenta aquest article