Societat

Meteorologia

S'ajorna la celebració de la Festa de la Primavera i el Cambrils en Dansa, aquest cap de setmana, a causa de la previsió de pluges

La Festa de la Primavera, que enguany s'havia de celebrar per primera vegada amb actes per diferents indrets de Cambrils durant tot el cap de setmana, es passa als dies 24 i 25 de maig

Per Redacció

La presentació de la Festa de la Primavera es va fer el passat 9 d'abril, a la plaça de la Vila
La presentació de la Festa de la Primavera es va fer el passat 9 d'abril, a la plaça de la Vila | Berta Ruiz

L'Ajuntament ha anunciat l'ajornament de la Festa de la Primavera que s'havia de celebrar aquest cap de setmana a diferents espais de la població. L'ajormanet es deu a la previsió meteorològica de demà i passat demà amb la previsió de pluja. Així doncs, la Festa de la Primavera queda ajornada fins els dies 24 i 25 de maig, divendres i dissabte respectivament.

La d'enguany era la primera edició de la Festa de la Primavera a Cambrils i per aquest motiu s'havia programat, per demà dissabte al matí, uns tallers de guarniment de quatre fonts del municipi; la Font del Centenari amb un taller serà impartit per Traç Espai Creatiu; la font de la plaça de la Vila amb un taller a càrrec del ChicShop.cat; la font de la plaça de la Constitució amb un taller de música i pintura a càrrec de Bali Cejas i la font de Marcel·lí Domingo amb un taller de pintura a càrrec de Nuri Mariné.

Demà a la tarda, a partir de les 19 h a l'avinguda d'Horta de Santa Maria, s'havien de fer un seguit de concerts: a les 19 hores era el torn de Dj Nom amb música per a tota la família; a partir de les 20.30 hores havia de prendre el relleu Dj Frank de la May per al públic jove i, a les 23 hores, s'havia d'iniciar la Gran Festa Remember Black Bear by Aperblack Dj.

Finalment, de cara al diumenge 28 d'abril, s'havia programat la Ruta de les Fonts en bicicleta, a partir de les 12 hores, amb sortida des de la Font del Centenari i passant per les quatre fonts que s'havien de guarnir demà. El recorregut finalitzava davant del Port on s'havia de fer un vermut per a tots els participants que anessin engalanats "de primavera".

També s'ajorna el Cambrils en Dansa

També s'ha suspès el primer acte del Cambrils en Dansa, que s'havia de celebrar aquest proper diumenge al matí a la plaça del Pòsit i que comptava amb la participació de quatre companyies de dansa. En aquest cas no s'ha concretat la nova data per a fer aquesta actuació i l'Ajuntament ha comunicat que ben aviat es donarà a conèixer.

Comenta aquest article