Societat

Gastronomia

L'actriu Sílvia Abril grava un capítol del programa de La 2, «La recepta perduda», a Cambrils

L'episodi, dedicat als fideus rossos amb galeres, formarà part de la quarta temporada que s'estrenarà al setembre

Per Cristina Sierra, Andreu Dalmau

Sílvia Abril i Carlos Ventura durant la gravació al Port
Sílvia Abril i Carlos Ventura durant la gravació al Port | Cristina Sierra

El programa de La 2 “La recepta perduda”, presentat per Sílvia Abril, està enregistrant un dels seus capítols a Cambrils. Aquest programa, de temàtica gastronòmica, consisteix en la visita a un poble o ciutat de Catalunya per conèixer les seves tradicions culinàries. En cada episodi, la coneguda actriu interactua amb la població autòctona, els treballadors del sector primari i els cuiners; elaborant un relat humà i proper de les societats que visita.

Ahir dijous va ser el primer dels tres dies de rodatge d'aquest episodi que formarà part de la quarta temporada, que s'estrenarà al setembre. Abril i el seu equip van fer parada en diferents espais tant del Port com de la Vila, com la Confraria de Pescadors o la Torre del Llimó, on van entrevistar a uns quants cambrilencs. La recepta d'aquest capítol seran els fideus rossos amb galeres, un dels plats estrella de la nostra gastronomia.

El músic i pescador Carlos Ventura va ser un dels convidats d'aquest primer dia de gravació, acompanyant a la presentadora en una passejada en barca pel Port. Abril coneixerà avui com es fa el reconegut oli d'oliva Verge Extra Mestral de la Cooperativa de Cambrils, entre altres sorpreses que els cambrilencs i espectadors podran veure en uns mesos. 

Sílvia Abril i Carlos Ventura en una barca, ahir, al Port de Cambrils (Foto: Cristina Sierra)
L'equip del programa durant l'entrevista al pati de la Torre del Llimó (Foto: Andreu Dalmau)

 

Comenta aquest article