Esports

Hoquei

Victòria del Cambrils CH contra el CP Vilanova que el situen a la zona mitjana de la classificació

Important victòria per al Cambrils CH contra el CP Vilanova –tercer classificat– en el partit disputat el passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports

Per Redacció

Un moment del partit entre el Cambrils CH i el CP Vilanova
Un moment del partit entre el Cambrils CH i el CP Vilanova | Berta Ruiz

Hoquei patins

Segona Catalana - Grup A

Cambrils CH 5 - CP Vilanova 4

Important victòria per al Cambrils CH contra el CP Vilanova –tercer classificat– en el partit disputat el passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports. En el primer minut de partit les coses es posaven de cara per als visitants quan aconseguien marcar després d'aixecar la bola i picar per darrere de la porteria local. Als set minuts i mig, Pere rebia una tarjeta blava i Felipe aturava la falta directa. El Cambrils va entrar dins del partit gràcies a un gol de Marcel als 15 minuts de joc, mentre que Javier capgirava el marcador a falta de poc més d'un minut i mig del descans.

Ja en la segona part, als 35 segons de la represa, els cambrilencs anotaven el seu tercer gol a càrrec d'Albert. Dos minuts i mig després, el CP Vilanova disposava d'una falta –per la desena del Cambrils– i Felipe aturava el llançament. En el següent atac, Albert posava el 4 a 1 en el marcador. Quan el partit ja es veia molt controlat i s'olorava una còmoda victòria dels locals que, a més, van disposar d'ocasions molt clares per ampliar el resultat, van arribar dos gols del Vilanova. Dues errades del Cambrils van ajustar el marcador amb un 4 a 3 a falta de tres minuts i mig del final. A falta de dos minuts per acabar, Marcel aprofitava una falta directa per anotar el cinquè dels cambrilencs. Una mala defensa del Cambrils va permetre al Vilanova tornar a reduir distàncies fent el 5 a 4. Els visitants encara van tenir l'opció d'empatar a falta d'un minut quan l'àrbitre els va viular la quinzena falta a favor que no van aprofitar.

Triomf per al Cambrils CH que se situa en el vuitè lloc de la classificació. Aquest proper dissabte 27 d'abril a les 19.30 hores, l'equip rebrà la visita del CP Congrés.

Comenta aquest article