Esports

Excel·lent jornada esportiva d'aquest passat cap de setmana amb victòries en futbol, bàsquet, hoquei i futbol sala

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Alcarràs 1 - FC Cambrils 3

Victòria a domicili del Cambrils al camp de l'Alcarràs. El jugador del Cambrils Isma va marcar el seu primer gol al minut u del partit. L'Alcarràs empatava a falta de quatre minuts per a la mitja part. A la segona part va ser el Cambrils qui es va tornar a avançar ràpidament al marcador amb gol de Pau, al minut 46, i de Isma, el seu segon gol, al minut 50. Aquesta és la primera victòria del Cambrils aquesta temporada que el situa en el vuitè lloc de la classificació. La propera setmana el Cambrils s'enfrontarà amb el Can Fatjó, a l'Estadi Municipal.

Jugada davant de la porteria de l'Oleastrum en la que la defensa local va aconseguir refusar el perill

Primera Territorial

CF Oleastrum 2 - Gandesa 2

Tercer empat de l'Oleastrum en aquesta temporada, aquest cop davant del Gandesa. El partit va ser molt disputat avançant-se dues vegades en el marcador l'equip visitant. L'Oleastrum va aconseguir empatar el partit en dues ocasions i va tenir un parell d'oportunitats clares per avançar-se al marcador. Els gols de l'Oleastrum els van marcar Brigi i Samu.
La propera setmana l'Oleastrum jugarà al camp de l'Hospitalet.

Jugada corresponent al partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal entre el Vilafortuny i l'Imperial

Segona Territorial

Vilafortuny 1 - Imperial 0

Primera victòria del Vilafortuny a la Segona Territorial. El jugador Ortiz va marcar l'espectacular gol del Vilafortuny, al minut 45, just abans de la mitja part, amb un fort xut des de fora de l'àrea que es va colar per l'escaire de la portaria visitant. El Vilafortuny va poder ampliar el marcador a la segona part disposant de fins a tres ocasions clares dels davanters locals davant el porter visitant.
El Vilafortuny disputarà el seu proper partit de lliga aquest dissabte al camp del Vila-seca.

Bàsquet

Sènior masculí A

Nàstic-Martí Franquès 58 - CB Cambrils 65

En el segon partit de lliga, l’equip sènior masculí A del CBC va sumar una important victòria en camp contrari contra el Nàstic-Martí Franquès de Tarragona. Durant tot el partit, el marcador va anar molt ajustat, fins al darrer quart que es va decantar a favor dels cambrilencs, gràcies a una bona defensa. A més, cal destacar que el partit va ser força dur, amb moltes faltes personals, contínues pèrdues de pilota, contraatacs i jugades molt ràpides. Finalment, victòria cambrilenca per 58 a 65.

Hoquei

Sant Ramon Vilafranca 3 - Cambrils CH 8

Aquest cap de setmana, l’equip sènior del Cambrils CH (de la 1a Catalana Grup A) ha visitat la pista del Sant Ramon de Vilafranca, una pista que en els darrers anys sempre ha significat una derrota pels cambrilencs.
Però ahir diumenge, el Cambrils va canviar el signe dels darrers anys. Va ser un partit molt seriós, amb una gran actuació del capità Joan Roig amb 6 gols i del porter Oriol Borràs. La primera part va acabar amb el marcador d’1 a 5 a favor, amb cinc gols de Joan Roig. Tot i l’ampli resultat, el Cambrils va afrontar la segona part per assegurar el partit, i va marcar 3 gols més, de Joan Roig, Roberto Liviano i Oscar Garcia que van tancar el marcador. El Sant Ramon va marcar dos gols més, però no va poder superar el domini del Cambrils. La setmana vinent, per manca de disponibilitat de pista, el Cambrils visitarà la pista del HC Montbui.


Futbol sala

Morell 1 - Mediterrani 3

Debut i victòria del Mediterrani a la Preferent, contra el Morell per 1 a 3. La primera part va ser molt igualada i va acabar amb empat a un gol. A la segona part, l'equip cambrilenc va dominar el joc i va aconseguir desequilibrar el partit. Els gols van ser del juvenil Carlos, Conrad i Oscar.

Comenta aquest article