Informació general, Camp

Medi Ambient

L'empresa Vivanco Hernández puntualitza que té «tots els permisos necessaris per a l'activitat de trituració d'àrids»

L'empresa ha sortit al pas del comunicat que la Plataforma Salvem els Revallars, a Botarell, va publicar a les xarxes socials i del que se'n va fer ressó revistacambrils.cat

Per Redacció

Imatge de Botarell
Imatge de Botarell | Jorge Franganillo

L'empresa Vivanco Hernández S.A. ha donat resposta a un seguit de punts que fan referència a l'activitat que porta a terme a la seva planta de trituració d'àrids, que es troba al terme municipal de Botarell. Respecte al comunicat que la Plataforma Salvem els Revallars va publicar a les xarxes socials fa un parell de setmanes i del que revistacambrils.cat se'n va fer ressó, l'empresa Vivanco Hernández S.A. desautoritza la Plataforma Salvem els Revallars per no tenir personalitat jurídica "ja que no s'ha constituït com a associació ni representa els veïns de Botarell". D'altra banda Vivanco Hernández S.A. precisa que "té tots els permisos necessaris per a desenvolupar l'activitat en la que consta com a donat d'alta: la trituració d'àrids". En aquest sentit l'empresa manifesta que "es presumeix innocent de qualsevol sanció o procediment instat a la seva contra, via contenciós administrativa, ja que a dia d'avui no existeix cap procediment en ferm pel qual se'l condemni pel fet d'haver realitzat alguna actuació il·lícita"

Pel que fa al molí de trituració d'àrids, "que es troba ubicat a la parcel·la 71, és impossible que s'hi puguin triturar àrids en qualsevol altre de les parcel·les. No hem "expandit" la trituració d'àrids a d'altres finques ja que cap altra disposa de màquina trituradora". I pel que fa al desviament del camí, Vivanco Hernandez S.A. té un recurs contenciós per aquest assumpte.

Comenta aquest article